loading...
آموزشی ها
Mehdi_ati بازدید : 2463 دوشنبه 13 آذر 1391 نظرات (0)

آموزشی ها

غلات تصفیه شده شاخص گلیسمی بالایی دارند و مصرف زیاد آن‌ها خطر ابتلا به سرطان پروستات را بالا می‌برد.

سرطان پروستات شایع‌ترین سرطان در بین مردان است. برای همین محققان همیشه در حال بررسی علل و عوامل بروز این بیماری هستند.

 

این محققان به دنبال روش‌هایی می‌گردند تا بتوانند از ابتلا به این بیماری پیشگیری کنند.

 

محققان سوئدی با دقت بیشتری به بررسی ارتباط بین مواد غذایی سرشار از گلوسید (غلات تصفیه شده، نوشیدنی‌های شیرین) و خطر ابتلا به سرطان پروستات پرداختند.

 

این محققان 8128 مرد بین 45 تا 73 سال که سابقه‌ی سرطان، بیماری‌های قلبی عروقی یا دیابت نداشته‌اند را تحت نظر گرفتند.

 

بعد از 18 سال 817 نفر از این افراد به سرطان پروستات مبتلا شدند. محققان عادت‌های غذایی این افراد را در بیماریشان دخیل می‌دانند.

محققان معتقدند میزان کلی گلوسیدهای مصرف شده در روز نقش چندانی در ابتلا

به این بیماری ندارد بلکه نوع گلوسیدهاست که تأثیر می‌گذارد

 

در واقع محققان مشاهده کردند مصرف زیاد غلات تصفیه شده یعنی غلاتی که فیبر کمی دارند مانند برنج و پاستاهای تهیه شده از آرد سفید یا بیسکوییت خطر ابتلا به سرطان پروستات را بالا می‌برد. این احتمال با مصرف زیاد نوشیدنی‌های شیرین نیز به طور چشمگیری بالا می‌رود.

 

محققان معتقدند میزان کلی گلوسیدهای مصرف شده در روز نقش چندانی در ابتلا به این بیماری ندارد بلکه نوع گلوسیدهاست که تأثیر می‌گذارد.

 

محققان بر این عقیده‌اند که غلات تصفیه شده دارای شاخص گلیسمی بالایی هستند و در ابتلا به برخی از سرطان‌ها مانند سرطان پروستات نقش زیادی دارند.

 

منبع:

ترجمه: فاطمه مهدی پور

بخش تغذیه و آشپزی تبیان

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 13
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 548
  • آی پی دیروز : 1710
  • بازدید امروز : 1,574
  • باردید دیروز : 10,064
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 11,638
  • بازدید ماه : 21,658
  • بازدید سال : 110,536
  • بازدید کلی : 17,184,765
  • تبلیغات