loading...
آموزشی ها
پارسا بازدید : 4357 شنبه 11 آذر 1391 نظرات (0)

آموزشی ها

پیتزا پپرونی از اساس تفاوتی با سایر پیتزاها ندارد، تنها فرقش در تاپینگ یا مواد روی خمیر است. با این حال تمام جزئیات و نکات پیتزا از اول تا انتها مجددا گفته می‌شود.

مواد لازم برای 2 پیتزای متوسط نازك:

  •   آرد سفید: 175 گرم
  •   آب گرم: یك‌چهارم تا یك‌دوم پیمانه
  •   مخمر فوری: یك قاشق مرباخوری سرپر
  •   روغن مایع: یك قاشق غذاخوری
  •   پنیر موتزارلا: 200گرم، رنده شده
  •   كالباس پپرونی: 200گرم، ورقه ورقه شده
  •   سس گوجه‌فرنگی: 4 قاشق غذاخوری
  •   پیاز كوچك: یك عدد، خردشده
  •   قارچ: 4عدد، ورقه ورقه شده

روش تهیه:
1- آرد و مخمر را همراه یك قاشق چای‌خوری شكر در یك كاسه بزرگ الك كنید، سپس آب را كم‌كم اضافه كرده و با آرد مخلوط كنید تا مایه به شكل خمیر درآید. اگر آرد قوی نباشد یك‌چهارم پیمانه كافی است. خمیر به دست آمده نباید خیس باشد، خمیر را 10دقیقه روی سطح آردپاشی شده ورز دهید تا مانند خمیربازی بچه‌ها شود، یعنی به دست نچسبد، رنگش باز شود و نرم و لطیف باشد. آن را در یك كاسه چرب شده گذاشته، روی آن را پوشانده و یك ساعت در یك جای گرم بگذارید تا حجمش دوبرابر شود.
2- خمیر را مجددا یك دقیقه ورز دهید تا پفش بخوابد. آن را نصف كرده و هر نیمه را در یك بشقاب پیتزا باز كنید.
3- روی هر خمیر 2 قاشق غذاخوری سس ریخته و آن را پخش كنید. پنیر را روی خمیرها پخش كرده و پپرونی، قارچ و پیاز را روی آن بریزید.
پیتزاها را نیم ساعت با دمای 200درجه سانتی‌گراد بپزید، سپس برش زده و سرو كنید.

نکات:

1- مخمر فوری را از مغازه‌های نان فانتزی تهیه كنید. مخمر فوری بسیار ریز است و نیازی به آماده‌سازی قبلی با آب ندارد.
2- پپرونی نوعی كالباس تند ایتالیایی از خانواده سالامی است كه معمولا از گوشت گوساله تهیه می‌شود و ضخامتش كمی از سوسیس كراكف كمتر است. البته یكی از كارخانه‌های داخلی اخیرا نوعی پپرونی تولید كرده كه مانند كالباس‌های معمولی است. اگر پپرونی پیدا نكردید، از كالباس سالامی استفاده كرده و روی پیتزا فلفل قرمز بپاشید.
3- در پیتزای پپرونی از هر نوع صیفی‌جاتی كه مایلید، استفاده كنید، اما توجه داشته باشید موادی كه آب می‌اندازد، مانند قارچ و پیاز، باید روی آن قرار بگیرد.
4- روی پیتزا را خیلی پر نكنید، چون خمیر نمی‌تواند نفس بكشد و نمی‌پزد.
5- اگر می‌خواهید روی مواد پنیر بدهید، آن را در 5دقیقه آخر رویش بریزید، در غیر این‌صورت ناچارید برای جلوگیری از سوختن پنیر، پیتزا را قبل از آماده‌شدن خمیر از فر خارج كنید.
6- پیتزا موقعی آماده است كه خمیر دور آن برشته و طلایی شده باشد.
7- به جای آب گرم می‌توانید از نصف آب و نصف شیر گرم استفاده كنید.

منبع:مجله آشپزی ایده آل

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 21
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 483
  • آی پی دیروز : 509
  • بازدید امروز : 1,498
  • باردید دیروز : 2,204
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 9
  • بازدید هفته : 11,601
  • بازدید ماه : 47,193
  • بازدید سال : 279,420
  • بازدید کلی : 16,729,873
  • تبلیغات