close
تبلیغات در اینترنت
دستور پخت پیتزا پپرونى

آموزشی ها

پیتزا پپرونی از اساس تفاوتی با سایر پیتزاها ندارد، تنها فرقش در تاپینگ یا مواد روی خمیر است. با این حال تمام جزئیات و نکات پیتزا از اول تا انتها مجددا گفته می‌شود.مواد لازم برای 2 پیتزای متوسط نازك:   آرد سفید: 175 گرم   آب گرم: یك‌چهارم تا یك‌دوم پیمانه   مخمر فوری: یك قاشق مرباخوری سرپر   روغن مایع: یك قاشق غذاخوری   پنیر موتزارلا: 200گرم، رنده شده   كالباس پپرونی: 200گرم، ورقه ورقه شده   سس گوجه‌فرنگی: 4 قاشق غذاخوری   پیاز كوچك: یك…

banner
براي اطلاع از آپديت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

آموزشی ها

پیتزا پپرونی از اساس تفاوتی با سایر پیتزاها ندارد، تنها فرقش در تاپینگ یا مواد روی خمیر است. با این حال تمام جزئیات و نکات پیتزا از اول تا انتها مجددا گفته می‌شود.

مواد لازم برای 2 پیتزای متوسط نازك:

  •   آرد سفید: 175 گرم
  •   آب گرم: یك‌چهارم تا یك‌دوم پیمانه
  •   مخمر فوری: یك قاشق مرباخوری سرپر
  •   روغن مایع: یك قاشق غذاخوری
  •   پنیر موتزارلا: 200گرم، رنده شده
  •   كالباس پپرونی: 200گرم، ورقه ورقه شده
  •   سس گوجه‌فرنگی: 4 قاشق غذاخوری
  •   پیاز كوچك: یك عدد، خردشده
  •   قارچ: 4عدد، ورقه ورقه شده

روش تهیه:
1- آرد و مخمر را همراه یك قاشق چای‌خوری شكر در یك كاسه بزرگ الك كنید، سپس آب را كم‌كم اضافه كرده و با آرد مخلوط كنید تا مایه به شكل خمیر درآید. اگر آرد قوی نباشد یك‌چهارم پیمانه كافی است. خمیر به دست آمده نباید خیس باشد، خمیر را 10دقیقه روی سطح آردپاشی شده ورز دهید تا مانند خمیربازی بچه‌ها شود، یعنی به دست نچسبد، رنگش باز شود و نرم و لطیف باشد. آن را در یك كاسه چرب شده گذاشته، روی آن را پوشانده و یك ساعت در یك جای گرم بگذارید تا حجمش دوبرابر شود.
2- خمیر را مجددا یك دقیقه ورز دهید تا پفش بخوابد. آن را نصف كرده و هر نیمه را در یك بشقاب پیتزا باز كنید.
3- روی هر خمیر 2 قاشق غذاخوری سس ریخته و آن را پخش كنید. پنیر را روی خمیرها پخش كرده و پپرونی، قارچ و پیاز را روی آن بریزید.
پیتزاها را نیم ساعت با دمای 200درجه سانتی‌گراد بپزید، سپس برش زده و سرو كنید.

نکات:

1- مخمر فوری را از مغازه‌های نان فانتزی تهیه كنید. مخمر فوری بسیار ریز است و نیازی به آماده‌سازی قبلی با آب ندارد.
2- پپرونی نوعی كالباس تند ایتالیایی از خانواده سالامی است كه معمولا از گوشت گوساله تهیه می‌شود و ضخامتش كمی از سوسیس كراكف كمتر است. البته یكی از كارخانه‌های داخلی اخیرا نوعی پپرونی تولید كرده كه مانند كالباس‌های معمولی است. اگر پپرونی پیدا نكردید، از كالباس سالامی استفاده كرده و روی پیتزا فلفل قرمز بپاشید.
3- در پیتزای پپرونی از هر نوع صیفی‌جاتی كه مایلید، استفاده كنید، اما توجه داشته باشید موادی كه آب می‌اندازد، مانند قارچ و پیاز، باید روی آن قرار بگیرد.
4- روی پیتزا را خیلی پر نكنید، چون خمیر نمی‌تواند نفس بكشد و نمی‌پزد.
5- اگر می‌خواهید روی مواد پنیر بدهید، آن را در 5دقیقه آخر رویش بریزید، در غیر این‌صورت ناچارید برای جلوگیری از سوختن پنیر، پیتزا را قبل از آماده‌شدن خمیر از فر خارج كنید.
6- پیتزا موقعی آماده است كه خمیر دور آن برشته و طلایی شده باشد.
7- به جای آب گرم می‌توانید از نصف آب و نصف شیر گرم استفاده كنید.

منبع:مجله آشپزی ایده آل


:: امتياز: نتيجه : 1 امتياز توسط 7 نفر مجموع امتياز : 62

:: بازديد : 3682
:: برچسب ها : پیتزا پپرونی , پیتزا , روش تهیه پیتزا , دستور پخت پیتزا , طرز تهیه پیتزا , طرز تهیه پیتزا پپرونی , آموزش پخت پیتزا , آموزش تهیه پیتزا , آموزش پخت پیتزا پپرونی , آموزش تهیه پیتزا پپرونی , روش تهیه ی پیتزا پپرونی , دستور پخت پیتزا پپرونی , تهیه پیتزا پپرونی , تهیه پیتزا , آموزش آشپزی , آشپزی , پپرونی پیتزا , سوسیس پپرونی , پیتزا پپرونی چیست ؟ , پپرونی چیست ؟ ,

:: ارسال شده در: آشپزی , انواع پیتزا ,
:: مطالب مرتبط: روش پخت کباب سبزیجات , روش پخت دلمه مرغ , روش پخت لازانیای نخود سبز , روش پخت مرغ ذغالی , روش پخت کیک انار , روش پخت انار پلو برای شب یلدا , خورش انار (ناردون) با مرغ غذای شب یلدای شمالی ها , دو پیشنهاد برای شام شب یلدا , روش تهیه سس سیب , روش تهیه ترشی ازگیل ,
نويسنده : پارسا
تاريخ : [شنبه 11 آذر 1391 ] [ 15:37]
ارسال نظر براي اين مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
آخرين مطالب ارسالي
? زخم سینه در دوران شیردهی تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? بایدها و نبایدهای دعوای زناشویی تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? رنگ سال 2014 تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? لطفا این پنج جمله را به مجردها نگویید!!! تاريخ : جمعه 18 بهمن 1392
? سوزش ادرار در زنان تاريخ : جمعه 18 بهمن 1392
? پیامک روز ولنتاین تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? راه های افزایش انگیزه تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? مزوتراپی صورت تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? نحوه تمیز کردن گل مصنوعی تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? با این قوانین مد ، خوش تیپ باشیم تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
user
progress عضو شويد

نام کاربری :
رمز عبور :

progress فراموشي رمز عبور؟

progress عضويت سريع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
ورزشی
آشپزی
هنری
کودکان و کودک داری
خانه داری
خانواده و ازدواج
سلامت و رِژیم
روانشناسی
اطلاعات عمومی
کامپیوتر
دین و معارف
آرایش و زیبایی
فروشگاه
easymoblog آمار مطالب
» کل مطالب : 1131
» کل نظرات : 496
stat آمار کاربران
» افراد آنلاين : 5
» تعداد اعضا : 528

onlineuser کاربران آنلاين

servertime آمار بازديد
» بازديد امروز : 490
» بارديد ديروز : 5,319
» ورودي گوگل امروز : 2
» ورودي گوگل ديروز : 7
» بازديد هفته : 45,934
» بازديد ماه : 112,684
» بازديد سال : 548,600
» بازديد کلي : 11,601,928