طرز تهیه شیرینی خامه ای در ادامه مطلب
مواد لازم:
كره 125 گرم
شكر 90 گرم
زرده 1 عدد
وانيل يكچهارم قاشق چايخوري
آرد 230 گرم
بيكينگپودر يكدوم قاشق چايخوري
خامه شيرين شده 250 گرم
توتفرنگي تازه به مقدار لازم
طرز تهيه:
كره و شكر را با همزن بزنيد تا كاملاً سبك شود، سپس زرده و وانيل را اضافه كنيد. مخلوط آرد و بيكينگپودر را اضافه كرده و هم بزنيد تا خمير نرم و لطيفي به دست آيد. خمير را به مدت 20 دقيقه داخل يخچال استراحت دهيد، سپس خمير را به ضخامت 2 تا 3 ميليمتر باز كرده و با قالب يا كاتر گرد به اندازه دلخواه قالب بزنيد. خميرها را داخل سيني بچينيد در فر روي حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 10 تا 15 دقيقه قرار دهيد. پس از پخته و سرد شدن مابين دو شيريني را خامه فرم گرفته و توتفرنگي اسلايس شده قرار دهيد. اين شيريني را سه لايه كرده و روي آن را با خامه و توتفرنگي تزيين كنيد.
نکته:
این دستور دارای 3117 کیلوکالری انرژی ٬ 260 گرم کربوهیدرات ٬ 31 گرم پروتئین و 218 گرم چربی می باشد.
منبع: hashpazi.ir