close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه شیرینی خامه ای

آموزشی ها

طرز تهیه شیرینی خامه ای در ادامه مطلبمواد لازم: كره 125 گرم شكر 90 گرم زرده 1 عدد وانيل يك‌چهارم قاشق چايخوري آرد 230 گرم بيكينگ‌پودر يك‌دوم قاشق چايخوري خامه شيرين شده 250 گرم توت‌فرنگي تازه به مقدار لازم طرز تهيه: كره و شكر را با همزن بزنيد تا كاملاً سبك شود، سپس زرده و وانيل را اضافه كنيد. مخلوط آرد و بيكينگ‌پودر را اضافه كرده و هم بزنيد تا خمير نرم و لطيفي به دست ‌آيد. خمير را به مدت 20 دقيقه داخل يخچال استراحت دهيد، سپس خمير را به ضخامت 2 تا 3 ميلي‌متر باز…

banner
براي اطلاع از آپديت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

آموزشی هاطرز تهیه شیرینی خامه ای در ادامه مطلب

مواد لازم:
كره 125 گرم
شكر 90 گرم
زرده 1 عدد
وانيل يك‌چهارم قاشق چايخوري
آرد 230 گرم
بيكينگ‌پودر يك‌دوم قاشق چايخوري
خامه شيرين شده 250 گرم
توت‌فرنگي تازه به مقدار لازم


طرز تهيه:
كره و شكر را با همزن بزنيد تا كاملاً سبك شود، سپس زرده و وانيل را اضافه كنيد. مخلوط آرد و بيكينگ‌پودر را اضافه كرده و هم بزنيد تا خمير نرم و لطيفي به دست ‌آيد. خمير را به مدت 20 دقيقه داخل يخچال استراحت دهيد، سپس خمير را به ضخامت 2 تا 3 ميلي‌متر باز كرده و با قالب يا كاتر گرد به اندازه دلخواه قالب بزنيد. خميرها را داخل سيني بچينيد در فر روي حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 10 تا 15 دقيقه قرار دهيد. پس از پخته و سرد شدن مابين دو شيريني را خامه فرم گرفته و توت‌فرنگي اسلايس شده قرار دهيد. اين شيريني را سه لايه كرده و روي آن را با خامه و توت‌فرنگي تزيين كنيد.

نکته:
این دستور دارای 3117 کیلوکالری انرژی ٬ 260 گرم کربوهیدرات ٬ 31 گرم پروتئین و 218 گرم چربی می باشد.

منبع: hashpazi.ir


:: امتياز: نتيجه : 4 امتياز توسط 3 نفر مجموع امتياز : 42

:: بازديد : 5710
:: برچسب ها : شیرینی , شیرینی خامه ای , شیرنی , خامه ای , خامه , چربی , چاقی , شیرینی چاق کننده , کالری , کالری بالا , کالری+شیرینی , کالری شیرینی خامه ای , نان خامه ای , نون خامه ای , کیک خامه ای , خامه چرب , خامه چاق کننده , رژیم , رژیم غذایی , پرچرب ,

:: ارسال شده در: آشپزی , انواع کیک و بیسکوئیت , انواع شیرینی ,
:: مطالب مرتبط: روش پخت کباب سبزیجات , روش پخت دلمه مرغ , روش پخت لازانیای نخود سبز , روش پخت مرغ ذغالی , روش پخت کیک انار , روش پخت انار پلو برای شب یلدا , خورش انار (ناردون) با مرغ غذای شب یلدای شمالی ها , دو پیشنهاد برای شام شب یلدا , روش تهیه سس سیب , روش تهیه ترشی ازگیل ,
نويسنده : محمد
تاريخ : [پنجشنبه 09 آذر 1391 ] [ 2:55]
ارسال نظر براي اين مطلب
اين نظر توسط عسل در تاريخ 1392/11/1 و 17:35 دقيقه ارسال شده است

چرا بعد پخت نون من پفش می خوابد

اين نظر توسط عسل در تاريخ 1392/11/1 و 17:35 دقيقه ارسال شده است

چرا بعد پخت نون من پفش می خوابد


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
آخرين مطالب ارسالي
? زخم سینه در دوران شیردهی تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? بایدها و نبایدهای دعوای زناشویی تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? رنگ سال 2014 تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? لطفا این پنج جمله را به مجردها نگویید!!! تاريخ : جمعه 18 بهمن 1392
? سوزش ادرار در زنان تاريخ : جمعه 18 بهمن 1392
? پیامک روز ولنتاین تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? راه های افزایش انگیزه تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? مزوتراپی صورت تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? نحوه تمیز کردن گل مصنوعی تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? با این قوانین مد ، خوش تیپ باشیم تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
user
progress عضو شويد

نام کاربری :
رمز عبور :

progress فراموشي رمز عبور؟

progress عضويت سريع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
ورزشی
آشپزی
هنری
کودکان و کودک داری
خانه داری
خانواده و ازدواج
سلامت و رِژیم
روانشناسی
اطلاعات عمومی
کامپیوتر
دین و معارف
آرایش و زیبایی
فروشگاه
easymoblog آمار مطالب
» کل مطالب : 1131
» کل نظرات : 496
stat آمار کاربران
» افراد آنلاين : 1
» تعداد اعضا : 528

onlineuser کاربران آنلاين

servertime آمار بازديد
» بازديد امروز : 199
» بارديد ديروز : 5,319
» ورودي گوگل امروز : 2
» ورودي گوگل ديروز : 7
» بازديد هفته : 45,643
» بازديد ماه : 112,393
» بازديد سال : 548,309
» بازديد کلي : 11,601,637