طرز تهیه شور ذرت و مواد لازم آن را در ادامه مطلب بخوانید.
مواد لازم
ذرت شيري پنج عدد
فلفل تند دو عدد
سير دو حبه
سركه نصف پيمانه
نمك سه قاشق سوپخوري
طرز تهیه
برگهاي روي ذرت را جدا نموده و ذرتها را بخارپز يا آبپز ميكنيم. درون يك ظرف شيشهاي مناسب، ذرتهاي تكه شده را به همراه سير و فلفل ميريزيم. در پايان نمك، سركه و آب را مخلوط نموده و روي ذرتها ريخته، در شيشه را محكم بسته و درون يخچال ميگذاريم. اين شور بعد از يك هفته آماده مصرف است.
نكته:
ميتوانيد براي تهيه اين شور، از ذرتهاي كوچك استفاده كنيد.
منبع:ksabz.net