loading...
آموزشی ها
محمد بازدید : 6616 شنبه 04 آذر 1391 نظرات (0)

آموزشی هاطرز تهیه ماهی شکم پر را می توانید در ادامه ی مطلب مشاهده فرمایید

 

مواد لازم:

ماهي سفيد                             يك عدد

 پياز متوسط                              يك عدد

 رب انار ترش             يك قاشق غذاخوري

چوچاق                             به ميزان لازم

 گردو آسياب شده                     250 گرم

 نمك و فلفل                       به ميزان لازم

 


طرز تهیه

ماهي را پاك و شكم آن را خالي كرده، شسته و كنار مي‌گذاريم تا آب آن برود. ماهي را نمك زده تا مزه‌دار شود. پياز را رنده كرده و به آن رب انار، نمك، فلفل و سبزي چوچاق خرد شده را اضافه مي‌كنيم. سپس گردو را افزوده تا مواد همانند ماست سفت شود. داخل شكم ماهي را با مواد پر كرده، ماهي را در سيني فر قرار مي‌دهيم و با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد و به مدت نيم ساعت مي‌گذاريم تا روي ماهي پخته شود. پس از پخت از فر خارج كرده و تزيين مي‌كنيم.

 


نکتـه:

در صورت نبودن چوچاق كه سبزي محلي استان گيلان است، از نعنا استفاده كنيد.

منبع: ksabz.net

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 10
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 475
  • آی پی دیروز : 439
  • بازدید امروز : 1,805
  • باردید دیروز : 2,072
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 9
  • بازدید هفته : 7,888
  • بازدید ماه : 43,480
  • بازدید سال : 275,707
  • بازدید کلی : 16,726,160
  • تبلیغات