چرا برخی افراد میتوانند به راحتی گوشت یا شیر را هضم کنند اما گروهی دیگر دچار مشکل میشوند؟ نتایج برخی از تحقیقات نشان میدهد که این قبیل مسایل تا حدی به گروه خونی شما وابسته است انسانها از بسیاری جهات با هم تفاوت دارند. این تفاوت در گروههای خونی آنها نیز وجود دارد. فردی که گروه خونی A مثبت دارد، نمیتواند از فردی با گروه خونی B منفی خون بگیرد زیرا در این صورت بدنش به شدت واکنش نشان میدهد. در مورد موادغذایی نیز همین مساله صادق است، یعنی برخی موادغذایی که بدن بعضی افراد به خوبی میپذیرد با دستگاه گوارش برخی دیگر از افراد سازگار نیست. البته در اینکه دستگاه گوارش میتواند خود را سازگار کند، شکی نیست اما اگر بدانید چه موادغذاییای با بدن شما سازگارتر هستند، نیازی نیست بیدلیل دستگاه گوارشتان را خسته کنید.…
کپک ها، قارچ هایی هستند که با آزاد کردن اسپورهای کوچک به هوا، تکثیر می شوند و اسپورهایی که بر اشیای مرطوب می نشینند، ممکن است شروع به رشد کنند.
هزاران نوع از انواع کپک ها وجود دارد که هر روز در داخل و خارج از خانه با آنها مواجه می شویم. کپک ها به آسانی از طریق کفش ها، لباس ها و حیوانات خانگی به خانه راه می یابند.
یکی از اصلی ترین عوامل پوکی استخوان، کمبود کلسیم است، برای اینکه بدن، کلسیم لازم را جذب کند، باید به نکات زیر توجه کرد:
سبزی هایی مانند اسفناج، کنگر فرنگی، چغندر، چای و کاکائو دارای اسید اگزالیک می باشد. اسید اگزالیک به کلسیم می پیوندد وکمپلکس نامحلول درست می کند، ایجاد این کمپلکس جذب کلسیم را کاهش می دهد.
سرطان پستان تقریبا کابوس همه خانم هاست. تمام زنان میانسال و حتی دختران جوان می ترسند از این که با این بیماری خطرناک روبه رو شوند. خب، نگرانی در این باره طبیعی است اما می توان با چند راهکار ساده کاری کرد که از این بیماری خطرناک دور بمانید. داشتن یک رژیم خوراکی هوشمندانه یکی از کارهایی است که می تواند خانم های بسیاری را از خطرات این بیماری دور نگه دارد. تنها با خوردن این خوراکی های لذیذ می توانید با سرطان پستان مبارزه کنید.
هدف از تولید فراورده های گوشتی در تمام دنیا، عرضه محصولاتی ارزان تر از گوشت بوده است. یعنی تولیدکنندگان این محصولات سعی دارند با تولید فراورده هایی بر پایه انواع گوشت ها، کالاهایی به مراتب ارزان تر از گوشت وارد بازار کنند تا اگر خانم خانه ای ۲ هفته یا ۳ هفته یکبار حوصله درست کردن غذا نداشت…
گز، یکی از شیرینی هایی است که اکثر خانواده ها از آن برای پذیرایی یا به عنوان یک میان وعده تنقلی بخصوص در عید نوروز استفاده می کنند. اغلب خانواده ها بر این باورند که گز به دلیل دارا بودن انگبین هایی چون شیرخشت، ترنجبین، گز انگبین و عسل، یک شیرینی با خواص درمانی فراوان بوده و گاه آن را به مقدار زیاد یا به صورت مستمر استفاده می کنند.
اما به راستی گزهای صنعتی امروزی حاوی انگبین است؟
آیا مصرف مداوم این شیرینی توصیه می شود؟
وگزهای سبزرنگی که این روزها با نام گز کم شیرین عرضه می شود واقعا رژیمی است؟
این بار به سراغ یکی دیگر از کشورهای اروپایی به نام آلمان رفته ایم. کشوری که مردمش عادت دارند در فصل زمستان حتما غذای گرم بخورند. این مردم برای غذاخوردن، بیش از هر چیز از کارد و چنگال استفاده می کنند و میان وعده ها را بسیار مهم می دانند…
در ادامه دستور پخت یکی از این غذاهای رنگارنگ آلمانی را که با ماهی، سیب و پیاز تهیه می شود برایتان آورده ایم.
شیر و محصولات لبنی در طول تاریخ همیشه جزء خوراکی های لازم و ضروری برای حفظ سلامت آدمی بهشمار آمده اند. شیر تنها یک نوشیدنی نیست بلکه می توان آن را به عنوان یک غذای کامل هم درنظر گرفت.
اخیرا دانشمندان دریافتند قرار گرفتن به مدت پنج دقیقه در معرض دود سیگار می تواند خطرناک باشد و سالیانه عده ی زیادی غیر سیگاری اعم از مادران باردار، کودکان و نوزادانی که هنوز متولد نشده اند، بر اثر بیماری های ناشی از سیگار و دود سیگار در معرض خطر قرار می گیرند و یا جان خود را از دست می دهند.
سیگار در مدت کوتاهی باعث زردشدن دندان ها می شود. خمیردندان های مخصوص افراد سیگاری در بازار وجود دارد که حاوی مواد ساینده بیشتری نسبت به خمیردندان های معمولی است. اما باید توجه داشت که اثر این خمیردندان ها موقتی بوده و درمان قطعی این بدرنگی دندان ها، ترک سیگار است.
تعداد صفحات : 10