loading...

آموزشی ها

در فصل تابستان که فصل بلال است می‌توانید بلال کباب شده را طبق دستور تهیه کرده و آن را به عنوان میان وعده‌ای پر انرژی، میل کنید.مواد لازم :بلال   6 عدد، پوسته‌ آن‌ها جدا

روش پخت بلال کبابی

شکیبا بازدید : 4241 چهارشنبه 02 مرداد 1392 نظرات (0)

آموزشی ها

در فصل تابستان که فصل بلال است می‌توانید بلال کباب شده را طبق دستور تهیه کرده و آن را به عنوان میان وعده‌ای پر انرژی، میل کنید.

مواد لازم :

بلال
 
 6 عدد، پوسته‌ آن‌ها جدا شده و کاملا تمیز شوند
 


 کره
 
 100 گرم
 


 سیر کوبیده و سرخ شده
 
 3 قاشق چای‌خوری
 


 نمک و فلفل
 
 به میزان لازم
 

 

طرز تهیه :
 

کباب پز را روی درجه حرارت ملایم قرار دهید.
6 تکه فویل آلومینیومی تهیه کنید. فویل‌ها باید به اندازه‌ای باشند که دور بلال‌ها را بپوشانند.
هر بلال را روی یک تکه فویل قرار دهید.
هر کدام از بلال‌ها را آغشته به کره کنید.
سیر کوبیده و سرخ شده را به طور یک نواخت روی بلال‌ها پخش کنید.
در صورت تمایل روی بلال‌ها نمک و فلفل نیز بریزید.
بلال‌ها را محکم درون فویل‌ها بپیچاند و آن‌ها را روی کباب‌پز قرار دهید.
بلال‌ها را به مدت 30- 20 ثانیه یا تا زمانی که نرم شوند روی کباب‌پز قرار دهید. ( در این میان هر چند وقت یکبار آن‌ها را بچرخانید ).

منبع : hamshahrionline

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 7
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 16
  • آی پی دیروز : 525
  • بازدید امروز : 36
  • باردید دیروز : 963
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 4
  • بازدید هفته : 999
  • بازدید ماه : 15,458
  • بازدید سال : 155,114
  • بازدید کلی : 15,729,388
  • تبلیغات