loading...
آموزشی ها
شکیبا بازدید : 2267 پنجشنبه 19 بهمن 1391 نظرات (0)

آموزشی ها 

مواد لازم برای خمیر پیتزا :

 

آرد   سه و نیم پیمانه (در صورت نیاز اضافه شود.)
 شکر یا عسل  دو قاشق مرباخوری
 نمک  یک و نیم قاشق مرباخوری
 پودر خمیر مایه فوری  یک و یک چهارم قاشق مرباخوری
 روغن زیتون  یک و نیم قاشق غذاخوری

 

مواد لازم برای روی پیتزا :

 

 روغن زیتون  یک قاشق غذاخوری
 گوجه فرنگی له شده  یک و سه چهارم پیمانه
 ریحان  یک قاشق غذاخوری
 سیر  ۲ حبه
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
پنیر مازارلا  ۴۰۰گرم
برگ ریحان تازه به مقدار لازم

 

طرز تهیه پیتزا گوجه ای :

*آرد، شکر یا عسل، نمک، خمیرمایه فوری و روغن زیتون را در ظرف مخلوط کن برقی بریزید. یک و یک چهارم به اضافه ۲ قاشق غذاخوری آب به مواد اضافه کنید و بگذارید هم بخورد تا مواد به شکل خمیر دربیاید.*خمیر را روی سطحی که کمی آرد پاشیده شده ورز دهید. در صورت نیاز آرد یا آب بیشتر اضافه کنید. خمیر باید نرم اما نه چسبناک باشد.
*خمیر را در ظرفی که کمی چرب کرده اید، بگذارید و روی آن را بپوشانید و به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار دهید.
*فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
*خمیر پیتزا را به اندازه دلخواه تقسیم و با وردنه باز کنید. کمی روی هر یک روغن زیتون بریزید.*برای تهیه سس، ابتدا سیر را کمی در روغن زیتون تفت دهید، گوجه فرنگی، رب گوجه، نمک و فلفل را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس بگذارید سرد شود.
*پس از سرد شدن سس را به اندازه کافی روی هر خمیر بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.*سپس از فر در بیاورید، پنیر مازارلا را روی آن بپاشید و دوباره برای ۱۰ تا ۱۳ دقیقه در فر قرار دهید، بعد از آن در آوردن پیتزا را با برگ ریحان تزئین و سرو کنید.

منبع : بیتوته

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 14
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 523
  • آی پی دیروز : 596
  • بازدید امروز : 2,915
  • باردید دیروز : 2,438
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 4
  • بازدید هفته : 23,490
  • بازدید ماه : 89,689
  • بازدید سال : 419,900
  • بازدید کلی : 16,870,353
  • تبلیغات