loading...
آموزشی ها
شکیبا بازدید : 3617 چهارشنبه 11 بهمن 1391 نظرات (0)

آموزشی ها

طرز تهیه شیرینی قلب بادامی

کره
250 گرم
پودر قند
100گرم
زرده تخم مرغ
2عدد
بادام چرخ کرده
100گرم
آرد 350گرم
بادام پوست گرفته 60عدد

 

طرز تهیه:

 پودر قند یکدست را داخل ظرف می ریزیم، یک زرده تخم مرغ و کره را به آن می افزاییم و با همزن می زنیم، بادام چرخ کرده را به این صورت تهیه می کنیم که بادامها را درآب خیسانده و پس ازچند ساعت از آب می گیریم، پوست آنها را می کنیم و در آسیاب له می کنیم. ب 

ادام چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم. آرد را الک، به مخلوطمان اضافه کرده و به سرعت چنگ می زنیم تا یک خمیرتقریباً سفت به دست آید. آن را گلوله کرده در یک کاغذ آلومینیومی یا روحی می پیچیم و 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم.

فر را از نیم ساعت قبل روی درجه200 درجه سانتی گراد می گذاریم. در یک سینی آرد می پاشیم، خمیر را روی آن کاملاً پهن می کنیم تا نازک شود قلب ها را با قالب در می آوریم(اگر قالب نداشتید، الگوی یک قلب را روی کاغذ بکشید و با چاقو قلب ها را در آورید)، زرده تخم مرغ دیگر را زده و روی قلب ها می مالیم سپس بادامها را روی آنها می گذاریم و در طبقه وسط10تا12دقیقه می گذاریم تا بپزد. پس از پختن کمی صبرمی کنیم تا ولرم شود، سپس با کارد پهنی آنرا از سینی جدا کرده و می گذاریم خنک شود.

  

نکات تغذیهای درباره " قلب بادامی"

 هر قلب بادامی دارای 80 کالری است وبه دلیل داشتن بادام دارای املاح مفیدی برای بدن است.

اگر برنامه حفظ وزن دارید یک عدد از آن را با چای میل کنید و اگر برنامه افزایش وزن دارید 2 از آن راعدد میل کنید.

منبع : بیتوته

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 6
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 351
  • آی پی دیروز : 295
  • بازدید امروز : 1,588
  • باردید دیروز : 1,456
  • گوگل امروز : 11
  • گوگل دیروز : 25
  • بازدید هفته : 7,833
  • بازدید ماه : 40,837
  • بازدید سال : 91,467
  • بازدید کلی : 16,541,920
  • تبلیغات