close
دانلود آهنگ جدید
طرز تهیه مایه قطاب

آموزشی ها

طرز تهیه مایه قطابمواد لازم: ۱-بادام پوست گرفته چرخ کرده                                ۲۵۰گرم ۲-خاک قند نرم                                                   …

banner
براي اطلاع از آپديت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

آموزشی ها

طرز تهیه مایه قطاب

مواد لازم:

۱-بادام پوست گرفته چرخ کرده                                ۲۵۰گرم

۲-خاک قند نرم                                                    ۱۲۵گرم

۳-هل کوبیده نرم                                                  ۱قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه:

بادام و قند و هل را مخلوط می کنیم و از خمیر گلوله ایی باندازه یک پرتقال بر میداریم و روی میز را کمی آرد می پاشیم خمیر را با نورد بقطر نیم سانتیمتر باز می کنیم و با دهانه لیوان یا استکان دایره هایی می بریم وسط هر دایره را کمی از مایه بادام و قند می گذاریم دقت می کنیم که بادام و قند وسط خمیر قرار بگیرد  و اطراف آنرا آلوده نکند و دو طرف خمیر را روی هم می آوریم با دست اطراف آنرا بهم می چسبانیم و فشار می دهیم  که باداو قند در لای خمیر محفوظ مانده و خمیر شکل هلال پیدا کند و با دقت دور خمیر را پیچ می دهیم روغن فراوان را داغ می نمائیم و قطابها را در روغن  سرخ می کنیم بعد با کفگیر قطابها را از روغن خارج کرده و در صافی می گذاریم که روغن زیادی آن گرفته شود  و بعد از کمی سرد شدن در خاک قند  می غلطانیم و در ظرف می چینیم کمی پسته چرخ کرده روی آن می پاشیم  ممکن است قطاب را در سینی بچینیم و در فر با حرارت ۳۵۰ درجه بمدت نیم ساعت طبخ کنیم و بعد از طلائی شدن از فر خارج نمائیم و در خاک قند بغلطانیم .

منبع: iranvij.ir


:: امتياز: نتيجه : 5 امتياز توسط 1 نفر مجموع امتياز : 5

:: بازديد : 2832
:: برچسب ها : ،آموزش درست کردن مایه وسط قطاب , اقدامات اولیه برای تهیه شیرینی , اقدامات اولیه برای تهیه شیرینی باقلوا شربت باقلوا باقلوای پسته باقلوای دو رنگ پسته و بادام طرز پوست گرفتن بادام طرز خواباندن بادام دریاس بادام سوخته , طرز تهیه باقلواتهیه , طرز تهیه برشتوک نخودچی , طرز تهیه خامه برای کیک تولد , طرز تهیه خامه برای کیک ها , طرز تهیه خامه که به مصرف کیک ها میرسد , طرز تهیه خامه کیک , طرز تهیه خامه کیک تولد؟ , طرز تهیه قطاب , طرز تهیه باقلوا , قطاب یزد , باقلوای یزد , قطال سنتی , مایه قطاب , مایه وسط قطاب ,

:: ارسال شده در: آشپزی , انواع شیرینی ,
:: مطالب مرتبط: روش پخت کباب سبزیجات , روش پخت دلمه مرغ , روش پخت لازانیای نخود سبز , روش پخت مرغ ذغالی , روش پخت کیک انار , روش پخت انار پلو برای شب یلدا , خورش انار (ناردون) با مرغ غذای شب یلدای شمالی ها , دو پیشنهاد برای شام شب یلدا , روش تهیه سس سیب , روش تهیه ترشی ازگیل ,
نويسنده : محمد
تاريخ : [سه شنبه 21 آذر 1391 ] [ 11:57]
ارسال نظر براي اين مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
آخرين مطالب ارسالي
? زخم سینه در دوران شیردهی تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? بایدها و نبایدهای دعوای زناشویی تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? رنگ سال 2014 تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? لطفا این پنج جمله را به مجردها نگویید!!! تاريخ : جمعه 18 بهمن 1392
? سوزش ادرار در زنان تاريخ : جمعه 18 بهمن 1392
? پیامک روز ولنتاین تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? راه های افزایش انگیزه تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? مزوتراپی صورت تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? نحوه تمیز کردن گل مصنوعی تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? با این قوانین مد ، خوش تیپ باشیم تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
user
progress عضو شويد

نام کاربری :
رمز عبور :

progress فراموشي رمز عبور؟

progress عضويت سريع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
ورزشی
آشپزی
هنری
کودکان و کودک داری
خانه داری
خانواده و ازدواج
سلامت و رِژیم
روانشناسی
اطلاعات عمومی
کامپیوتر
دین و معارف
آرایش و زیبایی
فروشگاه
easymoblog آمار مطالب
» کل مطالب : 1131
» کل نظرات : 496
stat آمار کاربران
» افراد آنلاين : 9
» تعداد اعضا : 528

onlineuser کاربران آنلاين

servertime آمار بازديد
» بازديد امروز : 3,610
» بارديد ديروز : 4,396
» ورودي گوگل امروز : 11
» ورودي گوگل ديروز : 8
» بازديد هفته : 24,495
» بازديد ماه : 73,611
» بازديد سال : 1,364,438
» بازديد کلي : 13,432,188