close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه فالوده

آموزشی ها

طرز تهیه فالودهمواد لازم: نشاسته 200 گرم آب 1 ليتر مواد لازم براي شربت فالوده: آب 600 ميلي‌ليتر شكر 300 گرم جوهرليمو يك‌چهارم قاشق چايخوري گلاب 80 گرم دانه هل سبز 10 عدد طرز تهيه: آب و شكر را روي حرارت ملايم قرار دهيد. جوهرليمو را در 2 قاشق سوپخوري آب حل كرده و به آب و شكر اضافه كنيد و…

banner
براي اطلاع از آپديت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

آموزشی هاطرز تهیه فالوده

مواد لازم:
نشاسته 200 گرم
آب 1 ليتر


مواد لازم براي شربت فالوده:
آب 600 ميلي‌ليتر
شكر 300 گرم
جوهرليمو يك‌چهارم قاشق چايخوري
گلاب 80 گرم
دانه هل سبز 10 عدد


طرز تهيه:
آب و شكر را روي حرارت ملايم قرار دهيد. جوهرليمو را در 2 قاشق سوپخوري آب حل كرده و به آب و شكر اضافه كنيد و اجازه دهيد شربت غليظ شود. گلاب و دانه‌هاي هل را افزوده و بعد از چند جوش مايع را خاموش كنيد و صبر كنيد تا سرد شود. مايع را در فريزر قرار دهيد تا ببندد، سپس در كيسه بريزيد و به شكل يخ پودري درآورده و آن را تا زمان سرو فالوده در فريزر بگذاريد. ( اين مايع را در دستگاه بستني‌ساز هم ‌مي‌توانيد بريزيد تا بلورهاي يخ ريز يا يخ پودري به شما بدهد.)
نشاسته و آب را با هم در قابلمه ريخته و روي حرارت ملايم مرتب هم بزنيد تا نشاسته خوب پخته شده و بوي خامي ندهد. خمير فالوده را كنار بگذاريد تا سرد شود. (مي‌توانيد آن را روي ظرف يخ قرار داده و هل را اضافه كنيد تا كاملاً سرد شود)خمير فالوده را در قيف مخصوص ريخته و از بالا با فشار دادن قيف آن را در آب سرد كه بلورهاي يخ در آن هست بريزيد. وقتي خودش را گرفت با كفگير فالوده را برداريد و با پودر يخ شربت مخلوط و سرد كنيد يا آن‌كه براي سرو در زماني ديگر آن را در فريزر قرار دهيد.


نكته:
ـ در هنگام پخت فالوده، حرارت بايد بسيار ملايم باشد تا آب خمير فالوده دير تبخير شود و در حين تبخير آب نشاسته پخته شود. نشانه‌ پخته شدن خمير، كش‌دار و براق شدن آن است! اگر خمير سفت و سفيد باشد يعني خمير خام است و رشته‌هاي فالوده در آب خرد مي‌شود.

منبع:http://hashpazi.ir


:: امتياز: نتيجه : 2 امتياز توسط 3 نفر مجموع امتياز : 63

:: بازديد : 8506
:: برچسب ها : فالوده , فالوده شیرازی , بستنی , فالوده بستنی , انواع فالوده , فالوده آماده , بستنی فروشی , فالوده پاستوریزه , فالوده میهن , فالوده ایرانی , دسر ایرانی , انواع دسر , فالوده شربت لیمو , فالوده آب آلبالو , فالوده خوردن , فالوده سفید , فالوده کرمانی , فالوده یزدی , فالوده نودل , طرز تهیه فالوده ,

:: ارسال شده در: آشپزی , انواع دسرها ,
:: مطالب مرتبط: روش پخت کباب سبزیجات , روش پخت دلمه مرغ , روش پخت لازانیای نخود سبز , روش پخت مرغ ذغالی , روش پخت کیک انار , روش پخت انار پلو برای شب یلدا , خورش انار (ناردون) با مرغ غذای شب یلدای شمالی ها , دو پیشنهاد برای شام شب یلدا , روش تهیه سس سیب , روش تهیه ترشی ازگیل ,
نويسنده : محمد
تاريخ : [شنبه 11 آذر 1391 ] [ 21:2]
ارسال نظر براي اين مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
آخرين مطالب ارسالي
? زخم سینه در دوران شیردهی تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? بایدها و نبایدهای دعوای زناشویی تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? رنگ سال 2014 تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? لطفا این پنج جمله را به مجردها نگویید!!! تاريخ : جمعه 18 بهمن 1392
? سوزش ادرار در زنان تاريخ : جمعه 18 بهمن 1392
? پیامک روز ولنتاین تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? راه های افزایش انگیزه تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? مزوتراپی صورت تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? نحوه تمیز کردن گل مصنوعی تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? با این قوانین مد ، خوش تیپ باشیم تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
user
progress عضو شويد

نام کاربری :
رمز عبور :

progress فراموشي رمز عبور؟

progress عضويت سريع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
ورزشی
آشپزی
هنری
کودکان و کودک داری
خانه داری
خانواده و ازدواج
سلامت و رِژیم
روانشناسی
اطلاعات عمومی
کامپیوتر
دین و معارف
آرایش و زیبایی
فروشگاه
easymoblog آمار مطالب
» کل مطالب : 1131
» کل نظرات : 496
stat آمار کاربران
» افراد آنلاين : 7
» تعداد اعضا : 528

onlineuser کاربران آنلاين

servertime آمار بازديد
» بازديد امروز : 1,366
» بارديد ديروز : 2,971
» ورودي گوگل امروز : 5
» ورودي گوگل ديروز : 11
» بازديد هفته : 4,337
» بازديد ماه : 6,887
» بازديد سال : 6,887
» بازديد کلي : 6,887