close
تبلیغات در اینترنت
روش تهیه سس سیب

آموزشی ها

روش تهیه سس سیبمواد لازم :  سیب پوست گرفته، بدون هسته و خرد شده  1 کیلوگرم پوست لیمو ترش  (پودر شده - یا دو نوار باریک پوست لیموی…

banner
براي اطلاع از آپديت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

آموزشی ها

روش تهیه سس سیب

مواد لازم :
 

 سیب پوست گرفته، بدون هسته و خرد شده
 
 1 کیلوگرم
 


پوست لیمو ترش  (پودر شده - یا دو نوار باریک پوست لیموی تازه)

 3/4 قاشق چای خوری
 


 آبلیمو

 1 قاشق غذاخوری
 


 چوب دارچین

 1 عدد
 


 شکر قهوه ای
 
 30 گرم



شکر
 
30 گرم
 


آب
 
120 میلی لیتر
 


نمک

1/4 قاشق چای خوری
 


تهیه این سس خوشمزه، بسیار آسان است و در عین سادگی میتوان بعنوان اسنک، دسر و یا سس در کنار غذاهای گوشتی سرو کرد. البته پیشنهاد من سرو کردن با بستنی وانیلی است.
اضافه کردن پوست لیمو، طعمی جادویی به سیب میدهد.
برای آشنایی با طرز تهیه این سس با من در ادامه همراه باشید.
 

طرز تهیه:
مواد اولیه را آماده کنید. البته دقت کنید که مقدار ذکر شده در مواد اولیه برای شکرها فقط معیار استاندارد این سس است اما میتوانید بسته به ذائقه و شیرینی سیب هایتان، شکر کمتر یا بیشتری استفاده کنید.


سپس در یک قابلمه بزرگ بریزید و درب قابلمه را بگذارید روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. بعد حرارت را کم کنید و 20 تا 30 دقیقه زمان دهید.

سپس از روی حرارت بردارید و چوب دارچین و پوست لیمو را از قابلمه بیرون بیاورید (در صورت استفاده از پوست لیموی تازه).


مواد باقیمانده را پوره کنید تا کاملا یکدست شوند.


میتوانید گرم سرو کنید یا قبل از سرو در یخچال بگذارید تا سرد شود سپس سرو کنید.

نکته:
این سس را میتوان در ظرف در بسته در یخچال به مدت یک هفته یا در فریزر به مدت تقریبا یک ماه نگهداری کرد.


 
منبع : sooran.com


:: امتياز: نتيجه : 3 امتياز توسط 3 نفر مجموع امتياز : 19

:: بازديد : 1335
:: برچسب ها : طرز پخت سس سیب , مواد لازم برای سس سیب , نکاتی برای تهیه سس سیب , نحوه پخت سس سیب , طرز تهیه انواع سس , آموزش آشپزی , سایت آشپزی , درست کردن سس سیب , کاربرد سس سیب , آشنایی با انواع سس , سس سیب , روش پخت سس سیب , خواص سیب ,

:: ارسال شده در: آشپزی , انواع سس ,
:: مطالب مرتبط: روش پخت کباب سبزیجات , روش پخت دلمه مرغ , روش پخت لازانیای نخود سبز , روش پخت مرغ ذغالی , روش پخت کیک انار , روش پخت انار پلو برای شب یلدا , خورش انار (ناردون) با مرغ غذای شب یلدای شمالی ها , دو پیشنهاد برای شام شب یلدا , روش تهیه ترشی ازگیل , روش پخت مربای آلوئه ورا ,
نويسنده : شکیبا
تاريخ : [پنجشنبه 07 آذر 1392 ] [ 20:46]
ارسال نظر براي اين مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
آخرين مطالب ارسالي
? زخم سینه در دوران شیردهی تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? بایدها و نبایدهای دعوای زناشویی تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? رنگ سال 2014 تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? لطفا این پنج جمله را به مجردها نگویید!!! تاريخ : جمعه 18 بهمن 1392
? سوزش ادرار در زنان تاريخ : جمعه 18 بهمن 1392
? پیامک روز ولنتاین تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? راه های افزایش انگیزه تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? مزوتراپی صورت تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? نحوه تمیز کردن گل مصنوعی تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? با این قوانین مد ، خوش تیپ باشیم تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
user
progress عضو شويد

نام کاربری :
رمز عبور :

progress فراموشي رمز عبور؟

progress عضويت سريع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
ورزشی
آشپزی
هنری
کودکان و کودک داری
خانه داری
خانواده و ازدواج
سلامت و رِژیم
روانشناسی
اطلاعات عمومی
کامپیوتر
دین و معارف
آرایش و زیبایی
فروشگاه
easymoblog آمار مطالب
» کل مطالب : 1131
» کل نظرات : 496
stat آمار کاربران
» افراد آنلاين : 5
» تعداد اعضا : 528

onlineuser کاربران آنلاين

servertime آمار بازديد
» بازديد امروز : 2,463
» بارديد ديروز : 6,999
» ورودي گوگل امروز : 40
» ورودي گوگل ديروز : 136
» بازديد هفته : 25,371
» بازديد ماه : 167,879
» بازديد سال : 2,102,224
» بازديد کلي : 10,943,592