loading...
آموزشی ها
Mehdi_ati بازدید : 2841 دوشنبه 13 آذر 1391 نظرات (0)

آموزشی ها

عناب از میوه‌های بسیار مفید است که علاوه بر خواص تغذیه‌ای دارای موارد استفاده زیادی به عنوان یک گیاه دارویی است.

پارسا بازدید : 2745 یکشنبه 12 آذر 1391 نظرات (0)

آموزشی ها

همه ما یا حداقل خیلی از ما وقتی دل درد و دل پیچه داریم، می‌رویم سراغ نسخه مادربزرگ‌ها: «ننه! عرق نعناع بخور.» تاثیر این نسخه از لحاظ علمی هم ثابت شده اما باید بدانید نعناع هم ممكن است ایجاد حساسیت کند و بهتر است هر روز از این گیاه استفاده نشود و در صورت مصرف، همراه با غذا خورده ‌شود.


علی حسین بازدید : 2732 جمعه 26 آبان 1391 نظرات (0)

آموزشی ها

عسل یک واژه عربی است که در زبان فارسی ” انگبین ” نامیده می شود. عسل اکسیری پر ارزش است که در تمام طول تاریخ به عنوان یک غذای خوش طعم و شفابخش مورد توجه بشر قرار گرفته است، طوریکه گذشتگان آن را مظهر پاکی و خلوص و همچنین نشانه قدرت و جوانمردی می دانستند. در یونان و روم باستان عسل را مظهر برکت ، عشق و زیبایی دانسته و مصریان مالیات خود را بر اساس آن می پرداختند.

علی حسین بازدید : 3036 جمعه 26 آبان 1391 نظرات (0)

آموزشی ها

زعفران یکی از ارزشمندترین رستنی¬های ایران است که با رنگ و رایحه¬ای دل انگیز و مزه¬ای دلپذیر جهانیان را مجذوب خود کرده است. زعفران از زمان¬های بسیار دور در ایران کشت می¬شده و ایران را خاستگاه این گیاه می¬دانند.

علی حسین بازدید : 2454 پنجشنبه 25 آبان 1391 نظرات (0)

آموزشی ها

سلامتی مجاری تنفسی وابسته به دریافت هوای فاقد میکروب و آلودگی است. بیش از ۲۰۰ نوع ویروس شناخته شده است که به دستگاه تنفسی فوقانی اثر گذاشته و باعث سرماخوردگی می‌شوند. در اغلب موارد سرماخوردگی‌ها خفیف بوده و به طور معمول برای حدود یک هفته باقی می‌مانند. آنفلوانزا نامی‌است که به عفونت ویروسی بسیار شدید نسبت داده می‌شود و این عفونت نیز بر دستگاه تنفسی فوقانی تاثیر می‌گذارند. نام آنفلوانزا از این باور قدیمی ‌منشاء می‌گیرد که این بیماری را ناشی از تاثیرات ماوراالطبیعه می‌دانسته‌اند.

 

علی حسین بازدید : 3186 سه شنبه 23 آبان 1391 نظرات (0)

آموزشی ها

قهوه و چای از نوشیدنی‌های مرسوم در میان مردم بسیاری از کشورها هستند. مطالعه‌های فراوانی در مورد خواص آن‌ها انجام شده است و باورهای درست و غلط زیادی درباره‌شان وجود دارد.

علی حسین بازدید : 2865 سه شنبه 23 آبان 1391 نظرات (0)

آموزشی ها

 

به خاطر عادی بودنش، بی تفاوت از کنارش عبور نکنید، منظورمان سیب است. شاید یک میوه دم دستی باشد که در هر فصل به راحتی می توان آن را پیدا کرد اما خاصیت هایش آنقدر زیاد هست که هیچ گاه نباید همیشه در دسترس بودنش را تحت تاثیر قرار دهد. خاستگاه اصلی سیب بنابر تحقیقات مورخان، مناطق سردسیر شمال اروپا بوده است. اگر گذری کوتاه بر تاریخ داشته باشید متوجه می شوید که سیب از دیرباز در تمدن بشر به چشم آمده. قصه ها و حکایت های فراوانی در وصف سیب وجود دارد که بارهاوبارها به گوش همه ما خورده است.

علی حسین بازدید : 2854 سه شنبه 23 آبان 1391 نظرات (0)

آموزشی ها

تحقیقات دانشمندان کانادایی نشان می دهد، تندکردن طعم غذاهای دارای چربی، می تواند به سوزانده شدن آنها در بدن کمک کرده و مانع افزایش وزن شود

 

علی حسین بازدید : 3374 سه شنبه 23 آبان 1391 نظرات (0)

آموزشی ها

یادتان هست «بامزی» همان شخصیت دوست داشتنی کارتونی چپ و راست به سراغ عسل می‌رفت و کارهای سختی را به راحتی آب خوردن انجام می‌داد؟ اگر شما هم می‌خواهید ضعف و بیماری را از خود دور کنید عسل را دریابید.

تعداد صفحات : 4

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 20
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 902
  • آی پی دیروز : 756
  • بازدید امروز : 5,651
  • باردید دیروز : 2,745
  • گوگل امروز : 9
  • گوگل دیروز : 6
  • بازدید هفته : 17,799
  • بازدید ماه : 83,998
  • بازدید سال : 414,209
  • بازدید کلی : 16,864,662
  • تبلیغات