روش پخت آش کشک
مواد لازم :
نخود
نصف لیوان
لوبیا سفید
نصف لیوان
برنج
100 گرم
كشك
چهار قاشق غذاخوری
پیاز متوسط
1 عدد
گوشت چرخ كرده
150 گرم
سیر داغ
به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا نخود و لوبیا را می پزیم .
سپس برنج را اضافه می كنیم.
بعد از اینكه برنج پخت، گوشت چرخ كرده را ( كه همراه یك پیاز رنده شده مخلوط كرده ایم ) به صورت كوفته در می آوریم و به مواد اضافه می كنیم و به مدت 20 دقیقه اجازه می دهیم تا جا بیفتد.
در آخر كشك را اضافه می كنیم.
برای تزئین روی آش می توان از سیر داغ استفاده کرد.
منبع : tebyan