مواد لازم:
۱- آرد سفید ۱ کیلو
۲-روغن ۴۵۰گرم
۳-خاک قند ۳۵۰گرم
۴-جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
۵-تخم مرغ ۱ عدد
طرز تهیه:
روغن و خاک قند و جوش شیرین را مخلوط می کنیم و می زنیم تا مایه نرم و لطیف شود آرد را به مایه اضافه میکنیم و بهم می زنیم و خمیر را خوب مالش می دهیم تا خمیر نرم شود و چسبندگی پیدا کند بطوریکه اگر گلوله ای در دست گرد کنیم متلاشی نشود بعد خمیر را در کیسه نایلون میریزیم و می گذاریم ۲۴ ساعت بماند بعد گلوله های کوچکی باندازه یک فندق میداریم و در دست گرد می کنیم و روی نان را کمی سفیده تخم مرغ می مالیم و کمی هم خشخاش می پاشیم فر را با حرارت ۴۰۰ درجه گرم می کنیم و نانها رادر سینی می چینیم و سینی شیرینی را می گذاریم روی پنجره آخر بطرف بالا و یکربع با حرارت ۴۰۰ درجه خواهد ماند و بعد حرارت را می گذاریم روی پنچره آخر بطرف بالا و یکربع با حرارت ۴۰۰ درجه خواهد ماند و بعد حرارت را ۳۰۰ درجه می کنیم و یکربع تا۲۰ دقیقه هم با حرارت مزبور می ماند روی نانها باید کمی طلائی شود و ترکهای کوچکی بخور بعد سینی را خارج می کنیم بعد از سرد شدن نانها را در ظرف می چینیم .
منبع: iranvij.ir