آموزشی ها

طرز تهیه نان قندینان,انواع نان,نون,نون قندی,نان قندی,نان بربری,نان سنگک,نان لواش,نان تافتون,نانوا,نونوا,پخت نان,طرز پخت نان,پختن نان,طرز پخت نان قندی,طرز تهیه نان قندی,انواع نان قندی,نان شکوفه,مواد لازم نان قندی,طرز تهیه نان,

banner
براي اطلاع از آپديت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

آموزشی هاطرز تهیه نان قندی

مواد لازم:

۱- آرد سفید                                            ۱ کیلو

۲-روغن                                                  ۴۵۰گرم

۳-خاک قند                                              ۳۵۰گرم

۴-جوش شیرین                                       ۱ قاشق چایخوری

۵-تخم مرغ                                            ۱ عدد



طرز تهیه:

روغن و خاک قند و جوش شیرین را مخلوط می کنیم و می زنیم تا مایه نرم و لطیف شود آرد را به مایه  اضافه میکنیم و بهم می زنیم و خمیر را خوب مالش می دهیم تا خمیر نرم شود و چسبندگی پیدا کند بطوریکه اگر گلوله ای در دست گرد کنیم متلاشی نشود بعد خمیر را در کیسه  نایلون میریزیم و می گذاریم ۲۴ ساعت بماند بعد گلوله های کوچکی باندازه یک فندق میداریم و در دست گرد می کنیم و روی نان را کمی سفیده تخم مرغ می مالیم و کمی هم خشخاش می پاشیم فر را با حرارت ۴۰۰ درجه گرم می کنیم و نانها رادر سینی می چینیم و سینی شیرینی را می گذاریم روی پنجره آخر بطرف بالا و یکربع با حرارت ۴۰۰ درجه خواهد ماند و بعد حرارت را می گذاریم روی پنچره آخر بطرف بالا و یکربع با حرارت ۴۰۰ درجه خواهد ماند  و بعد حرارت را ۳۰۰ درجه می کنیم و یکربع تا۲۰ دقیقه هم با حرارت مزبور می ماند روی نانها باید کمی طلائی شود و ترکهای کوچکی بخور بعد سینی را خارج می کنیم بعد از سرد شدن  نانها را در ظرف می چینیم .

منبع: iranvij.ir


:: امتياز: نتيجه : 2 امتياز توسط 10 نفر مجموع امتياز : 50

:: بازديد : 6768
:: برچسب ها : نان , انواع نان , نون , نون قندی , نان قندی , نان بربری , نان سنگک , نان لواش , نان تافتون , نانوا , نونوا , پخت نان , طرز پخت نان , پختن نان , طرز پخت نان قندی , طرز تهیه نان قندی , انواع نان قندی , نان شکوفه , مواد لازم نان قندی , طرز تهیه نان ,

:: ارسال شده در: آشپزی , انواع شیرینی , انواع نان ,
:: مطالب مرتبط: روش پخت کباب سبزیجات , روش پخت دلمه مرغ , روش پخت لازانیای نخود سبز , روش پخت مرغ ذغالی , روش پخت کیک انار , روش پخت انار پلو برای شب یلدا , خورش انار (ناردون) با مرغ غذای شب یلدای شمالی ها , دو پیشنهاد برای شام شب یلدا , روش تهیه سس سیب , روش تهیه ترشی ازگیل ,
نويسنده : محمد
تاريخ : [جمعه 01 دي 1391 ] [ 1:49]
ارسال نظر براي اين مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
آخرين مطالب ارسالي
? زخم سینه در دوران شیردهی تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? بایدها و نبایدهای دعوای زناشویی تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? رنگ سال 2014 تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? لطفا این پنج جمله را به مجردها نگویید!!! تاريخ : جمعه 18 بهمن 1392
? سوزش ادرار در زنان تاريخ : جمعه 18 بهمن 1392
? پیامک روز ولنتاین تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? راه های افزایش انگیزه تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? مزوتراپی صورت تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? نحوه تمیز کردن گل مصنوعی تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? با این قوانین مد ، خوش تیپ باشیم تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
user
progress عضو شويد

نام کاربری :
رمز عبور :

progress فراموشي رمز عبور؟

progress عضويت سريع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
ورزشی
آشپزی
هنری
کودکان و کودک داری
خانه داری
خانواده و ازدواج
سلامت و رِژیم
روانشناسی
اطلاعات عمومی
کامپیوتر
دین و معارف
آرایش و زیبایی
فروشگاه
easymoblog آمار مطالب
» کل مطالب : 1131
» کل نظرات : 496
stat آمار کاربران
» افراد آنلاين : 4
» تعداد اعضا : 528

onlineuser کاربران آنلاين

servertime آمار بازديد
» بازديد امروز : 506
» بارديد ديروز : 923
» ورودي گوگل امروز : 6
» ورودي گوگل ديروز : 12
» بازديد هفته : 4,104
» بازديد ماه : 35,985
» بازديد سال : 719,673
» بازديد کلي : 14,619,171