loading...

آموزشی ها

طرز تهیه نان قندیمواد لازم: ۱- آرد سفید                          &nbs

طرز تهیه نان قندی

محمد بازدید : 7044 جمعه 01 دي 1391 نظرات (0)

آموزشی هاطرز تهیه نان قندی

مواد لازم:

۱- آرد سفید                                            ۱ کیلو

۲-روغن                                                  ۴۵۰گرم

۳-خاک قند                                              ۳۵۰گرم

۴-جوش شیرین                                       ۱ قاشق چایخوری

۵-تخم مرغ                                            ۱ عدد



طرز تهیه:

روغن و خاک قند و جوش شیرین را مخلوط می کنیم و می زنیم تا مایه نرم و لطیف شود آرد را به مایه  اضافه میکنیم و بهم می زنیم و خمیر را خوب مالش می دهیم تا خمیر نرم شود و چسبندگی پیدا کند بطوریکه اگر گلوله ای در دست گرد کنیم متلاشی نشود بعد خمیر را در کیسه  نایلون میریزیم و می گذاریم ۲۴ ساعت بماند بعد گلوله های کوچکی باندازه یک فندق میداریم و در دست گرد می کنیم و روی نان را کمی سفیده تخم مرغ می مالیم و کمی هم خشخاش می پاشیم فر را با حرارت ۴۰۰ درجه گرم می کنیم و نانها رادر سینی می چینیم و سینی شیرینی را می گذاریم روی پنجره آخر بطرف بالا و یکربع با حرارت ۴۰۰ درجه خواهد ماند و بعد حرارت را می گذاریم روی پنچره آخر بطرف بالا و یکربع با حرارت ۴۰۰ درجه خواهد ماند  و بعد حرارت را ۳۰۰ درجه می کنیم و یکربع تا۲۰ دقیقه هم با حرارت مزبور می ماند روی نانها باید کمی طلائی شود و ترکهای کوچکی بخور بعد سینی را خارج می کنیم بعد از سرد شدن  نانها را در ظرف می چینیم .

منبع: iranvij.ir

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 13
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 471
  • آی پی دیروز : 576
  • بازدید امروز : 749
  • باردید دیروز : 789
  • گوگل امروز : 2
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 749
  • بازدید ماه : 15,208
  • بازدید سال : 154,864
  • بازدید کلی : 15,729,138
  • تبلیغات