loading...
آموزشی ها
پارسا بازدید : 3323 پنجشنبه 12 بهمن 1391 نظرات (0)

آموزشی ها

امروز برایتان طرز تهیه پلوی والنسیا اسپانیایی را آماده کرده ایم که با ذائقه ی ایرانی سازگاری کامل دارد و بسیار لذیذ است و مواد موردنیاز برای تهیه آن در ایران موجود می باشد . در ادامه به طرز پخت این پلوی خوش طعم و لذیذ می پردازیم .

پارسا بازدید : 2199 سه شنبه 10 بهمن 1391 نظرات (0)

آموزشی ها


اینبار استیک مرغ را با ذائقه ی ایرانی و با موادی که در دسترس ایرانیان است تهیه نمایید . مواردی مانند استفاده از نان سنگک که علاوه بر خوشمزگی سبوس دار و رژیمی نیز می باشد ، ماست خامه ای به جای آنچوی و خیارشور به جای کاپاریس این غذا را به ذائقه ی ایرانیان تبدیل کرده است . در ادامه به طرز تهیه این استیک لذیذ و خوشمزه می پردازیم .

پارسا بازدید : 5573 دوشنبه 09 بهمن 1391 نظرات (0)

آموزشی ها

یک اسنک بسیار لذیذ ایتالیایی که طرز تهیه آن بسیار آسان است و با یکبار مصرف مشتری دائمی آن خواهید شد . در ادامه به چگونگی تهیه این ساندویچ لذیذ و خوش طعم می پردازیم .

 

پارسا بازدید : 4874 دوشنبه 09 بهمن 1391 نظرات (0)

آموزشی ها

یکی از نکات قابل توجه در زمینه خرید ساعت مچی حضور ساعت‌های فیک و تقلبی در بازار است که بدون اینکه خریداران متوجه شوند ساعت‌های فیک به اسم و قیمت ساعت اورجینال به آنها فروخته می‌شود. در ادامه به بررسی راه و روش تشخیص ساعتهای تقلبی و اصل و جلوگیری از سواستفاده فروشنده می پردازیم.

پارسا بازدید : 4491 دوشنبه 02 بهمن 1391 نظرات (0)

آموزشی ها

در این مطلب برای شما کاربران آموزشی ها نکات بسیار مهم و آداب استفاده از آسانسور را آماده کرده ایم . اغلب افراد استفاده صحیح و درست از آسانسور را نمی دانند و بسیاری از سانحه ها از همین موضوع ناشی می شود.

پارسا بازدید : 2381 شنبه 30 دی 1391 نظرات (0)

آموزشی ها

آدانا کباب خویشاوند نزدیك كباب كوبیده است به همان نرمی و لطافت، تنها با یكی، دو تغییر كوچك در مواد اولیه. اگر گذرتان به استانبول افتاد در كوچه‌های منتهی به خیابان استقلال، به یادماندنی‌ترین آدانا كباب‌های زندگی‌تان را نوش‌جان خواهید كرد.در ادامه به طرز تهیه و نکات تهیه آن می پردازیم.

پارسا بازدید : 3947 پنجشنبه 28 دی 1391 نظرات (1)

آموزشی ها

سالاد پاستا با وجود آنکه بسیار خوشمزه است، اما عده زیادی - مخصوصا خانم‌ها - از خوردن آن وحشت دارند، چون ترکیب سس و پاستا به شکل ترسناکی پرکالری و چاق‌کننده است. راهی برای اینکه این سالاد ماهیت خود را به کل تغییر دهد وجود ندارد، اما در این رسپی بعضی مواد برای کم کردن ضررهای یک سالاد پاستای چرب و پرنشاسته جایگزین می‌شوند.

تعداد صفحات : 4

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 9
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 284
  • آی پی دیروز : 410
  • بازدید امروز : 4,305
  • باردید دیروز : 1,999
  • گوگل امروز : 10
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 10,800
  • بازدید ماه : 94,628
  • بازدید سال : 326,855
  • بازدید کلی : 16,777,308
  • تبلیغات