loading...

آموزشی ها

روش پخت پینزا بادمجانمواد لازم :  خمير پيتزا يا خمير باگت يك چانه سوسيس پنج عدد بادمجان دو عدد جعفري خردشده دو قاشق سوپخوري گوجه‌فرنگي مينياتور

روش پخت پینزا بادمجان

شکیبا بازدید : 2174 شنبه 01 تير 1392 نظرات (0)

آموزشی ها

روش پخت پینزا بادمجان

مواد لازم :
 
 

خمير پيتزا يا خمير باگت
 

يك چانه
 



سوسيس
 

پنج عدد
 



بادمجان
 

دو عدد
 



جعفري خردشده
 

دو قاشق سوپخوري
 



گوجه‌فرنگي مينياتوري و کنجد
 

به ميزان لازم
 



زرده تخم‌مرغ
 

يك عدد
 



پنيرپيتزا
 

پنج قاشق غذاخوري
 



سس هزارجزيره
 

دو قاشق غذاخوري
 



سس خردل
 

يك قاشق غذاخوري
 

 
 
 
 
طرز تهيه :
 
آشپزی - ابتدا خمير پيتزا را پهن مي‌كنيم و در قالب مورد نظر قرار مي‌دهيم و روي آن را سس هزارجزيره ريخته و آن را پخش مي‌كنيم و بادنجان‌هاي از قبل سرخ شده را مي‌چينيم و كمي پنير ريخته و بعد سوسيس، دوباره پنير و جعفري روي آن سس خردل و گوجه‌فرنگي‌ها را مي‌چينيم و دوباره پنير مي‌ريزيم و روي آن را با بقيه خمير مانند حصير مي‌بنديم. روي خمير زرده تخم‌مرغ زده و كنجد مي‌ريزيم. سپس به مدت 20 دقيقه با حرارت 170درجه سانتي‌گراد در فر قرار مي‌دهيم تا طلايي شود.
 
 
منبع : groohashpazi

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 7
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 444
  • آی پی دیروز : 525
  • بازدید امروز : 828
  • باردید دیروز : 963
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 4
  • بازدید هفته : 1,791
  • بازدید ماه : 16,250
  • بازدید سال : 155,906
  • بازدید کلی : 15,730,180
  • تبلیغات