loading...

آموزشی ها

روش تهیه دسر هندوانهمواد لازم :   آب هندوانه  ۳ لیوان   خامه پاستوریزه  ۱ پاکت یا یک لیوان     بستنی ساده وانیلی  ۱ لیوان&nbs

روش تهیه دسر هندوانه

شکیبا بازدید : 3620 دوشنبه 30 ارديبهشت 1392 نظرات (0)

آموزشی ها

روش تهیه دسر هندوانه

مواد لازم :
 




 آب هندوانه
 
 ۳ لیوان
 




 خامه پاستوریزه
 
 ۱ پاکت یا یک لیوان
 



 

 بستنی ساده وانیلی
 
 ۱ لیوان
 




 پودر ژلاتین
 
 ۴ ق.غ

 

 


 شکر
 
 ۱ لیوان پر

 

 

رنگ غذایی در صورتی که بخواهید رنگ دسر پر رنگتر باشد .



طرز تهیه :
پودر ژلاتین را با کمی آب سرد نصف لیوان خیس کنید … بعد از ۱۰ دقیقه روی بخار آب بگذارید تا به روش بن ماری کم کم گرم شده و کاملا حل شود .
ژلاتین که حل شد در صورتی که میخواهید از رنگ خوراکی اضافه کنید به ژلاتین حل شده اضافه کرده و خوب بهم بزنید تا یکنواخت رنگ در آب ژلاتین حل شود .
در مخلوط کن آب هندوانه و خامه و بستنی و شکر را ریخته و خوب هم بزنید تا یک دست شود . سپس ژلاتین آب شده را به مواد بالا اضافه کنید و دوباره خوب مخلوط کنید . قبل از ریختن مایع در قالب حتما طعم دسر را بچشید اگر به نظرتان کم شیرین آمد به آن مقداری دیگر شکر اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.سپس دسر آماده شده را در قالب مورد نظر ریخته و در یخچال بگذارید حداقل ۴ تا ۵ ساعت بماند تا خود را بگیرد.
 
منبع : ashpazonline.com

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 13
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 525
  • آی پی دیروز : 576
  • بازدید امروز : 962
  • باردید دیروز : 789
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 962
  • بازدید ماه : 15,421
  • بازدید سال : 155,077
  • بازدید کلی : 15,729,351
  • تبلیغات