loading...

آموزشی ها

روش پخت پیتزا نیویورکیمواد لازم : فلفل سفید یک قاشق مرباخوری لیمو ترش نیم عدد خامه یا سرشیر یا خامه 1 فنجان خمیر پیتزا بزرگ 1 عدد گوشت ریش ریش شده نیم پز 200 گرم روغن زی

روش پخت پیتزا نیویورکی

شکیبا بازدید : 3015 چهارشنبه 18 ارديبهشت 1392 نظرات (0)

آموزشی ها

روش پخت پیتزا نیویورکی

مواد لازم :

فلفل سفید یک قاشق مرباخوری
لیمو ترش نیم عدد
خامه یا سرشیر یا خامه 1 فنجان
خمیر پیتزا بزرگ 1 عدد
گوشت ریش ریش شده نیم پز 200 گرم
روغن زیتون به مقدار لازم
پنیر موزرلا به مقدار لازم
پیاز متوسط 1 عدد

طرز تهیه پیتزا نیویورکی :
ابتدا فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت داغ نمایید.پیاز را به صورت حلقه های ظریف با چاقو برش داده و توسط روغن زیتون تا جایی که حلقه های پیاز طلایی شود سرخ کنید، خامه را کمی جوشانده تا غلیظ شود سپس فلفل سفید را به همراه آب نصف لیمو ترش به خامه اضافه نمایید.

خمیر پیتزا را روی سینی مخصوص پیتزا پهن نمایید.پنیر موزرلا و گوشت را به صورتی که روی خمیر را یک لایه کامل بپوشاند بر روی خمیر ریخته و مخلوط خامه را به طوری ه کاملا سطح پیتزا را بپوشاند روی گوشت و پنیر بریزید.مقداری دیگر پنیر موزرلا روی پیتزا ریخته و در پایان پیازهای سرخ شده را به صورت یکنواخت بر روی پیتزا ی نیویورکی بپاشید.

پیتزا نیویورکی نباید خشک شود برای جلو گیری از این امر بعد از 10 دقیقه طبخ در فر به آن سر بزنید و زمانی که روی پیتزا کمی متمایل به رنگ طلایی شد آن را از فر خارج نمایید.

منبع : بیتوته

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 5
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 159
  • آی پی دیروز : 296
  • بازدید امروز : 301
  • باردید دیروز : 562
  • گوگل امروز : 3
  • گوگل دیروز : 3
  • بازدید هفته : 1,506
  • بازدید ماه : 39,941
  • بازدید سال : 342,507
  • بازدید کلی : 15,916,781
  • تبلیغات