loading...

آموزشی ها

روش پخت کشک و بادمجان :مواد لازم برای 4 نفر: بادمجان 5عدد متوسط نعناع 2 قاشق غذا خوری سیر 4 حبه(در صورت عدم تمایل میتوان حذف کرد) پیاز 1 عدد متوسط گردو

روش پخت کشک و بادمجان

شکیبا بازدید : 4625 چهارشنبه 28 فروردين 1392 نظرات (0)

آموزشی ها

روش پخت کشک و بادمجان :

مواد لازم برای 4 نفر:

بادمجان

5عدد متوسط

نعناع

2 قاشق غذا خوری

سیر

4 حبه(در صورت عدم تمایل میتوان حذف کرد)

پیاز

1 عدد متوسط

گردو ریز شده نگینی

یک پیمانه

کشک رقیق شده

یک لیوان

نمک فلفل زردچوبه

به مقدار لازم

طرز تهيه:

بادمجان را پوست کنده نمک میزنیم و در آفتاب میگذاریم بعد از 15 دقیقه آن را میشوییم و در روغن سرخ میکنیم.بادمجان های سرخ شده را ساطوری میکنیم.پیاز و سیر را هم خوب سرخ کرده فلفل و زردچوبه به آن اضافه میکنیم و نعناع خشک را هم به آن اضافه میکنیم کمی که تفت داده شد کشک را به مواد اضافه میکنیم جوش که خورد بادمجان را به آن اضافه میکنیم و در آخر گردو را.

کشک بادمجان غذای مقوی و خوش مزه میباشد اگر نسبت به بادمجان حساسیت دارید مقدار نعناع و گردو را افزایش دهید.

(بادمجان نفخ آور است و استفاده از گردو و نعناع باعث خنثی شدن ان میشود)

منبع : بیتوته

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 174
  • آی پی دیروز : 122
  • بازدید امروز : 532
  • باردید دیروز : 244
  • گوگل امروز : 5
  • گوگل دیروز : 6
  • بازدید هفته : 2,479
  • بازدید ماه : 776
  • بازدید سال : 396,315
  • بازدید کلی : 15,970,589
  • تبلیغات