loading...
آموزشی ها
شکیبا بازدید : 4701 چهارشنبه 28 فروردین 1392 نظرات (0)

آموزشی ها

روش پخت کشک و بادمجان :

مواد لازم برای 4 نفر:

بادمجان

5عدد متوسط

نعناع

2 قاشق غذا خوری

سیر

4 حبه(در صورت عدم تمایل میتوان حذف کرد)

پیاز

1 عدد متوسط

گردو ریز شده نگینی

یک پیمانه

کشک رقیق شده

یک لیوان

نمک فلفل زردچوبه

به مقدار لازم

طرز تهيه:

بادمجان را پوست کنده نمک میزنیم و در آفتاب میگذاریم بعد از 15 دقیقه آن را میشوییم و در روغن سرخ میکنیم.بادمجان های سرخ شده را ساطوری میکنیم.پیاز و سیر را هم خوب سرخ کرده فلفل و زردچوبه به آن اضافه میکنیم و نعناع خشک را هم به آن اضافه میکنیم کمی که تفت داده شد کشک را به مواد اضافه میکنیم جوش که خورد بادمجان را به آن اضافه میکنیم و در آخر گردو را.

کشک بادمجان غذای مقوی و خوش مزه میباشد اگر نسبت به بادمجان حساسیت دارید مقدار نعناع و گردو را افزایش دهید.

(بادمجان نفخ آور است و استفاده از گردو و نعناع باعث خنثی شدن ان میشود)

منبع : بیتوته

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 113
  • آی پی دیروز : 454
  • بازدید امروز : 359
  • باردید دیروز : 1,826
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 3
  • بازدید هفته : 359
  • بازدید ماه : 5,782
  • بازدید سال : 107,906
  • بازدید کلی : 16,558,359
  • تبلیغات