loading...

آموزشی ها

روش پخت کلوچه دارچینی:مواد لازم : کرم تارتار ۲ قاشق مرباخوری آرد دو و سه چهارم پیمانه جوش شیرین یک قاشق مرباخوری شکر یک و نیم پیمانه کره نرم ۲۲۶ گرم تخم مرغ ۲عدد دار

روش پخت کلوچه دارچینی

شکیبا بازدید : 3179 چهارشنبه 28 فروردين 1392 نظرات (0)

آموزشی ها

روش پخت کلوچه دارچینی:

مواد لازم :
کرم تارتار ۲ قاشق مرباخوری
آرد دو و سه چهارم پیمانه
جوش شیرین یک قاشق مرباخوری
شکر یک و نیم پیمانه
کره نرم ۲۲۶ گرم
تخم مرغ ۲عدد
دارچین ۲ قاشق مرباخوری
شکر نصف پیمانه


طرز تهیه کلوچه دارچینی:


آرد، کرم تارتار و جوش شیرین را باهم مخلوط کنید.


کره و شکر را هم بزنید، سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید.


مواد خشک را با مواد تر مخلوط کنید.


در ظرف دیگری دارچین و نصف پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.


خمیر را به شکل و اندازه گردو دربیاورید در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید و با فاصله در سینی فر قرار دهید.


کلوچه ها را به مدت ۱۲ دقیقه در حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد بپزید.

منبع‌ : بیتوته

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 7
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 517
  • آی پی دیروز : 576
  • بازدید امروز : 928
  • باردید دیروز : 789
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 928
  • بازدید ماه : 15,387
  • بازدید سال : 155,043
  • بازدید کلی : 15,729,317
  • تبلیغات