loading...

آموزشی ها

به ماهی قرمز مستقیما دست نزنید. در هنگام تهیه ماهی قرمز سعی کنید ماهی را انتخاب نمایید که سالم باشد تا دچار مشکلات پوستی و آلرژی نشوید.بابک یکتاپرست متخصص داخلی گفت: سعی کنید ماهی قرمزی را تهیه

نکاتی درباره ماهی قرمز

شکیبا بازدید : 1724 سه شنبه 29 اسفند 1391 نظرات (0)

آموزشی ها

به ماهی قرمز مستقیما دست نزنید. در هنگام تهیه ماهی قرمز سعی کنید ماهی را انتخاب نمایید که سالم باشد تا دچار مشکلات پوستی و آلرژی نشوید.

بابک یکتاپرست متخصص داخلی گفت: سعی کنید ماهی قرمزی را تهیه نمایید که ظاهر و تحرک مناسب داشته باشد و فلس آن ریخته نباشد.

وی افزود: از قرار دادن ماهی قرمز در کنار ماهی های آکواریوم خودداری نماید چرا که این ماهی ها از نظر شرایط نگهداری و شرایط زیستی با هم متفاوت هستند.یکتاپرست تصریح کرد:

کسانی که مشکلات پوستی و یا جراحاتی در سطح پوست دارند از تماس مستقیم با ماهی و یا آب ماهی بپرهیزند زیرا این امر ممکن است موجب انتقال بیماری از ماهی به فرد شود.


وی ادامه داد: حتی افراد عادی هم هنگام تعویض آب ماهی مراقب باشند واز دستکش استفاده نمایند.
وی خاطرنشان کرد : آلودگی بعضی از ماهی ها به باکتری مایکو باکتریوم (سل) تماس آنها با انسان ممکن است موجب بیماری های ژوستی و اگزما شود.وی در خاتمه گفت: با رعایت مسائل بهداشتی می‌توان مانع انتقال بیماری از ماهی ها به انسان شد.

منبع : konjkav.com

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 304
  • آی پی دیروز : 533
  • بازدید امروز : 617
  • باردید دیروز : 1,117
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 12
  • بازدید هفته : 8,292
  • بازدید ماه : 22,751
  • بازدید سال : 162,407
  • بازدید کلی : 15,736,681
  • تبلیغات