loading...
آموزشی ها
محمد بازدید : 3301 پنجشنبه 03 اسفند 1391 نظرات (0)

آموزشی هاطرز تهیه املت اسفناج

املت اسفناج به خاطر وجود اسفناج و تخم‌مرغ سرشار از آهن و پروتئين است پس اگر مي‌توانيد آن را تهيه كنيد.

 

 

 

مواد لازم:

 

 

تخم مرغ همزده

3 عدد

اسفناج

یک پیمانه

کره

يك قاشق غذاخوري

نمک

4/1 قاشق چاي‌خوري

فلفل قرمز يا پاپريكا

به مقدار لازم

 

 

 

طرز تهيه :

 

 

1- اسفناج‌ها را حدود 18 دقيقه در آب نمك بجوشانيد.

 

 

2- سپس با فشار دست، آب اضافي آن‌ها را خارج كنيد و بعد به صورت درشت خرد كنيد.

 


3- اسفناج‌ها را با تخم‌مرغ‌ها مخلوط كنيد و مخلوط را درون تابه بريزيد و وقتي كمي سفت شد با يك قاشق به زير وسط املت بزنيد و بگذاريد تخم‌مرغ‌ها به قسمت داغ تابه برسند و به صورت يك‌دست بپزند.

 


4- وقتي املت به رنگ طلايي تيره درآمد از قسمت لبه املت بگيريد وآن را به سمت مركز تا كنيد.

 

 

5- املت را تا داغ است درون بشقاب بريزيد و آن را ميل كنيد.

 منبع: beytooteh.com

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 7
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 7
  • آی پی دیروز : 1548
  • بازدید امروز : 26
  • باردید دیروز : 2,391
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 8
  • بازدید هفته : 6,197
  • بازدید ماه : 2,417
  • بازدید سال : 399,791
  • بازدید کلی : 16,415,315
  • تبلیغات