loading...
آموزشی ها
محمد بازدید : 3501 سه شنبه 24 بهمن 1391 نظرات (1)

آموزشی هاطرز تهیه اسکاچ مرغ

مواد لازم :

 مرغ خام چرخ کرده  300 گرم
 سس خردل  1 قاشق مربا خوری
 سس فلفل  1 قاشق مربا خوری
 تخم بلدرچین  10 عدد
 کنجد به میزان لازم
پودر سیر ، نمک ، فلفل سیاه و روغن به میزان لازم


طرز تهیه :
در یک ظرف مرغ را همراه با مقداری کنجد و سس فلفل و سس خردل به علاوه نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید. تخم بلدرچین را آب پز نمایید و پوست آن را جدا کنید. از مواد مخلوط شده به اندازه ی یک قاشق سوپخوری بردارید و دور تخم بلدرچین قرار دهید. سپس آن را در تابه سرخ کنید.

منبع : groohashpazi.blogfa.com

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 8
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 308
  • آی پی دیروز : 466
  • بازدید امروز : 4,262
  • باردید دیروز : 3,253
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 9,938
  • بازدید ماه : 38,931
  • بازدید سال : 203,917
  • بازدید کلی : 16,654,370
  • تبلیغات