loading...

آموزشی ها

امروز برایتان طرز تهیه کباب میگو را آماده کرده ایم که خوشبختانه این کباب با ذائقه ی ما ایرانی ها سازگار است و به راحتی می توانید آن را تهیه و میل کنید.  كسانی كه به آسیای جنوب شرقی سفر كرده&zw

میگو کبابی سازگار با ذائقه ایرانی

پارسا بازدید : 2162 دوشنبه 02 بهمن 1391 نظرات (0)

آموزشی ها

امروز برایتان طرز تهیه کباب میگو را آماده کرده ایم که خوشبختانه این کباب با ذائقه ی ما ایرانی ها سازگار است و به راحتی می توانید آن را تهیه و میل کنید.

 

كسانی كه به آسیای جنوب شرقی سفر كرده‌اند، احتمالا با انواع كباب‌هایی كه به سیخ چوبی كشیده شده و در كنار خیابان فروخته می‌شوند برخورد كرده‌اند. از بین این كباب‌های رنگارنگ، تنها چند نوع آن به مذاق ایرانی‌ها سازگار است و این كباب میگو كه به نام ساتای میگو هم شناخته می‌شود، یكی از آنهاست.


مواد لازم برای4نفر:

  •   میگوی ریز: 300 گرم
  •   فلفل‌دلمه‌ای سبز یا قرمز: یك عدد
  •   پیاز متوسط: یك عدد
  •   روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
  •   سویاسس: یك‌چهارم پیمانه
  •   زنجبیل رنده‌شده: 2 قاشق چای‌خوری
  •   گشنیز ساطوری: یك قاشق غذاخوری
  •   فلفل سبز تند: یك عدد، ساطوری
  •   آب​لیموترش: 3 قاشق غذاخوری

روش تهیه‌:

1 - رگ پشت میگوها را خارج كرده و آنها را شسته و خشك كنید.

2 - در یك كاسه مناسب، روغن، سویاسس، زنجبیل، گشنیز ساطوری، فلفل سبز تند و آب​لیمو را مخلوط كرده و میگوها را حداقل یك ساعت در آن بخوابانید.

3 - سیخ‌های چوبی را كه قبلا در آب خیسانده‌اید، برداشته و به ترتیب یك تكه فلفل دلمه‌ای، یك تكه پیاز و یك میگو به سیخ بكشید به هر سیخ 3 تا 4 میگو بزنید.

4 - میگوها را روی زغال یا در تابه سرخ كنید. زمان كباب كردن 8 دقیقه و سرخ كردن حدود 6 دقیقه است. با نان و سس مایونز سرو كنید. سرو این خوراك برای یك شام رژیمی یا ناهار به همراه چلو مناسب است.

روش انتخاب و نگهداری زنجبیل


چگونه یک زنجبیل تازه و رسیده را تشخیص داده و انتخاب کنیم؟

ریشه‌هایی را انتخاب کنید که به نسبت ظاهرشان، سنگین و پوست آن صاف و سالم  و سفت است. ریشه‌ای که رنگ روشن‌تر دارد، از ریشه‌های تیره‌رنگ، تازه‌تر و بهتر است. همچنین عطر زنجبیل باید از آن به مشام برسد.

شرایط نگهداری زنجبیل


زنجبیل را بهتر است در جای خشک، خنک و تاریک نگه​دارید. اگر آن را لای حوله کاغذی پیچیده و در کیسه پلاستیکی در بسته بگذارید، حداقل تا 3 هفته در یخچال سالم می​ماند و قابل استفاده است.


منبع : برترین ها

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 12
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 525
  • آی پی دیروز : 576
  • بازدید امروز : 963
  • باردید دیروز : 789
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 963
  • بازدید ماه : 15,422
  • بازدید سال : 155,078
  • بازدید کلی : 15,729,352
  • تبلیغات