loading...
آموزشی ها

طرز تهیه پنكیك سیب با عسل

پارسا بازدید : 3566 یکشنبه 24 دي 1391 نظرات (0)

آموزشی ها

آموزش پخت پنکیک سیب با عسل

مواد لازم:

  •  آرد: 200 گرم
  •  شكر: 100 گرم
  •  تخم‌مرغ: یك عدد
  •  شیر: 200 میلی‌لیتر
  •  سیب: 2 عدد، رنده شده
  •  كره: یك قاشق سوپ‌خوری
  •  دارچین: یك قاشق چای‌خوری
  •  عسل: به میزان لازم
  •  كمی آب جوش برای رقیق كردن عسل در صورت دلخواه

روش تهیه:

1- در ظرف بزرگی آرد، شكر و پودر دارچین را مخلوط كرده و كنار بگذارید.

2- تخم‌مرغ و شیر را با هم مخلوط كنید و با همزن دستی بزنید، سپس سیب رنده شده را همراه كره آب‌شده اضافه كنید.

3-مخلوط شیر و تخم‌مرغ را به مخلوط آرد اضافه كرده و خوب بزنید تا یكدست شود.

4- از مایه پنكیك به اندازه دلخواه با قاشق برداشته و در تابه بریزید و اجازه دهید تا یك طرف آن سرخ شود، سپس آن را برگردانید و طرف دیگرش را نیز سرخ كنید.

5- سس را آماده كرده، با پنكیك سرو كنید، برای سس این كرپ از سیروپ افرا استفاده می‌كنند كه می‌توان به جای آن از مخلوط عسل و كمی آب‌جوش استفاده كرد.

منبع : مجله آشپزی ایده آل

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 5
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 12
  • آی پی دیروز : 227
  • بازدید امروز : 61
  • باردید دیروز : 822
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 4
  • بازدید هفته : 1,634
  • بازدید ماه : 15,593
  • بازدید سال : 69,336
  • بازدید کلی : 16,084,860
  • تبلیغات