loading...
آموزشی ها
محمد بازدید : 6776 شنبه 16 دی 1391 نظرات (1)

آموزشی هاطرز تهیه خامه کیک

دستور تهیه:

 

برای هر ۷۵ گرم خامه یک قاشق سوپخوری خاکه قند (در حدود ۲۵ گرم) در نظر می‌گیریم خامه و خاکه قند را مخلوط می‌کنیم و ظرف خامه را روی یخ می‌گذاریم و خامه را می‌زنیم تا سفت شود و فرم بگیرد (فرم گرفتن خامه حدی است که اگر با قاشق روی خامه را خط بیاندازیم خط قاشق محو نشود، در صورتی‌ که خامه را پیش از حد فرم گرفتن بزنیم کره میشود) ممکن است به این خامه مقداری سفیده تخم‌مرغ مخلوط کنیم در این صورت به نسبت هر ۷۵ گرم خامه یک عدد سفیده تخم‌مرغ در نظر می‌گیریم. سفیده را جداگانه آنقدر می‌زنیم تا سفت شود به‌طوری که از تخم‌مرغ زنی نریزد، به نسبت هر دو سفیده تخم‌مرغ یک قاشق سوپخوری خاکه قند با آن مخلوط می‌نمائیم و این سفیده را کم کم داخل خامه زده شده می‌ریزیم خوب مخلوط می‌کنیم.

منبع: beytoote.com

ارسال نظر برای این مطلب
این نظر توسط وحید در تاریخ 1391/10/21 و 13:30 دقیقه ارسال شده است

نقش و جایگاه جمهوری اسلامی ایران در فلسطین از زبان نماینده جهاد اسلامی
http://www.nasrtv.com/modules/video/singlefile.php?lid=7559


کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 9
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 112
  • آی پی دیروز : 326
  • بازدید امروز : 320
  • باردید دیروز : 2,730
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 3,050
  • بازدید ماه : 46,835
  • بازدید سال : 97,465
  • بازدید کلی : 16,547,918
  • تبلیغات