loading...

آموزشی ها

طرز تهیه اسنک ماهیمواد لازم برای ۲ نفر: ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ماهی، ۱ قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی، ۲۰۰ گرم قارچ تازه ورقه شده، ۸ عدد نان تست، ۴ ورق پنیرپیتزا، ۱ قاشق غذاخوری پودر آویشن، نمک، فلفل

طرز تهیه اسنک ماهی

محمد بازدید : 3344 پنجشنبه 23 آذر 1391 نظرات (0)

آموزشی ها

طرز تهیه اسنک ماهی

مواد لازم برای ۲ نفر:

۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ماهی، ۱ قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی، ۲۰۰ گرم قارچ تازه ورقه شده، ۸ عدد نان تست، ۴ ورق پنیرپیتزا، ۱ قاشق غذاخوری پودر آویشن، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر به میزان دلخواه.

 

طرز تهیه:

ابتدا گوشت چرخ کرده ماهی را با نمک، پودر سیر و فلفل سیاه کمی تفت دهید و حدود ۱۰ دقیقه اجازه دهید گوشت ماهی خوب پخته شود. پس از پختن گوشت ماهی، ۴ عدد از نان های تست را داخل یک سینی بگذارید و روی هر کدام از آنها کمی پودر آویشن بپاشید و یک عدد پنیر پیتزای ورقه ای هم روی هر کدام از آنها قرار دهید. حالا حدود ۲ قاشق غذاخوری گوشت ماهی چرخ کرده روی هر نان بریزید و چند ورق قارچ روی ماهی چرخ کرده بچینید؛ در نهایت هم دوباره کمی پودر آویشن روی قارچ ها بپاشید و نان تست دیگر را روی تمام این مواد قرار دهید و ساندویچ ها را برای آماده شدن داخل ساندویچ ساز بگذارید. اگر ساندویچ ساز ندارید، می توانید نان های تست را ۱ تا ۲ دقیقه داخل فر قرار دهید تا هم ساندویچ تردتری داشته باشید و هم پنیرپیتزا وقت کافی برای ذوب شدن داشته باشد. بهتر است اسنک ماهی به صورت گرم سرو شود.

منبع: iranvij.ir

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 5
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 155
  • آی پی دیروز : 122
  • بازدید امروز : 357
  • باردید دیروز : 244
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 6
  • بازدید هفته : 2,304
  • بازدید ماه : 601
  • بازدید سال : 396,140
  • بازدید کلی : 15,970,414
  • تبلیغات