loading...

آموزشی ها

طرز تهیه ساندویچ ماهیمواد لازم برای ۴ نفر: ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ماهی، ۲ قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی، ۲ لیوان نعناع و جعفری تازه و خردشده، ۲ عدد هویج نیم پز، نصف لیوان ذرت بخارپز، ۲۰۰ گرم پنیر خامه ا

طرز تهیه ساندویچ ماهی

محمد بازدید : 2350 پنجشنبه 23 آذر 1391 نظرات (0)

آموزشی هاطرز تهیه ساندویچ ماهی

مواد لازم برای ۴ نفر:

۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ماهی، ۲ قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی، ۲ لیوان نعناع و جعفری تازه و خردشده، ۲ عدد هویج نیم پز، نصف لیوان ذرت بخارپز، ۲۰۰ گرم پنیر خامه ای، ۱ عدد پیاز خام متوسط، ۴ عدد نان ساندویچی متوسط، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر به میزان دلخواه.



طرز تهیه:

ابتدا گوشت چرخ کرده ماهی را با ۲ قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی، نمک، پودر سیر و فلفل کمی تفت دهید. سپس به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه درِ ظرف را ببندید تا گوشت ماهی خوب پخته شود. در طول این مدت می توانید پنیر خامه ای را با ذرت، پیاز خام و هویج های نگینی شده، نعناع و جعفری خرد شده ترکیب و سس یک دستی تهیه کنید. حالا نان های ساندویچی را باز کنید و یکی دو قاشق از این سس داخل هر یک از آنها بمالید. در نهایت هم گوشت چرخ کرده ماهی که آن را پخته و طعم دار کرده اید، به مواد داخل ساندویچتان اضافه کنید. این ساندویچ می تواند گرم یا سرد، سرو شود. در صورت تمایل می توانید کمی آبلیموی تازه هم به ساندویچتان بزنید.

منبع: iranvij.ir

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 9
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 148
  • آی پی دیروز : 122
  • بازدید امروز : 322
  • باردید دیروز : 244
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 6
  • بازدید هفته : 2,269
  • بازدید ماه : 566
  • بازدید سال : 396,105
  • بازدید کلی : 15,970,379
  • تبلیغات