loading...
آموزشی ها
محمد بازدید : 5128 پنجشنبه 16 آذر 1391 نظرات (0)

آموزشی ها

طرز تهیه گوش فیل

مواد لازم:
آرد سفید گندم=۵۰۰ گرم
زرده تخم مرغ=۲ عدد
شیر=۱ لیوان
روغن آب کرده=۴ قاشق سوپخوری(۱۰۰ گرم)
پکینگ پادر=۱ قاشق مرباخوری
نمک=کمی
روغن برای سرخ کردن=بحد کافی

 

طرز تهیه:
شیر و زرده تخم مرغ و پکینگ پادر را با نمک مخلوط کرده،هم می زنیم.روغن را به آن اضافه می کنیم و بعد آرد را کم کم ریخته،مخلوط می نماییم؛بدین ترتیب باید خمیر لطیفی تهیه شود که به دست نچسبد.اگر خمیر شل بود،کمی آرد اضافه می کنیم و اگر سفت شد کمی شیر با آن مخلوط می نمائیم.خمیر را خوب مالش می دهیم تا کاملا کش بیاید. روی خمیر را می پوشانیم،که ۲ تا ۳ ساعت بماند و خمیر ور بیاید.کمی آرد روی میز می پاشیم؛از خمیر گلوله کوچکی برمی داریم و با نورد خمیر را نازک باز می کنیم.بعد خمیر را دو لا تا می زنیم؛با دهانه استکان دایره هایی می بریم با کارد اشکالی نظیر مستطیل یا مربع می بریم.یک طرف دایره را کمی جمع می کنیم.روغن فراوان را داغ می کنیم،بحدی که روغن دود نکند و گوش فیلها را در روغن می اندازیم.باید نانها کاملا پف کند.یک طرف که برشته شد،آنرا برمی گردانیم تا طرف دیگر هم برشته شود.حرارت باید کمی ملایم باشد تا نانها نسوزد.بعد با کفگیر نانها را در صافی می ریزیم.وقتی گوش فیلها سرد شد دو طرف آنها را پودر قند می پاشیم؛می توان به پودر قند کمی هل کوبیده نرم اضافه کرد و کمی هم پسته چرخ کرده روی آنها پاشید.

 

 

 

 

گوش فیل (روش دوم)

 خمیر گوش فیل مانند خمیر باقلواست با این تفاوت که بجای یک قاشق سوپخوری روغن ۳ قاشق  روغن آب کرده می زنیم بعد مایه را خمیر کرده لواش را نازک مثل لواش باقلوا باز می کنیم آردهای زیادی روی لواش را پاک می کنیم در صورتیکه بخواهیم گوش فیل پف بکند لواشها را دو لا می کنیم و در غیر این صورت لواشها را یک لا با دهانه استکان یا لیوان گرد می بریم و در صورتیکه لواش را دو کرده باشیم اول آنها را بطریق فوق می بریم و با دست کمی اطراف آنها را فشار می دهیم تا اطراف دو قطعه لواش بهم بچسبد و یک طرف دایره لواشها را با دست کمی جمع میکنیم و به طوریکه  چین خوردگی پیدا کند سپس روغن فر اوانی را داغ می کنیم بعد نانهای آماده شده را در روغن می اندازیم و حرارت را ملایم میکنیم یک طرف نانها که کمی برشته شد آنرا بر می گردانیم  تا طرف دیگر نیز برشته شود بعد نانهای آماده شده را داخل صافی می چینیم تا روغن زیادی آن گرفته شود وقتی نانها کاملا سرد شدند دو طرف آنها را خاک قندی که با کمی هل کوبیده مخلوط کرده ایم می پاشیم و در ظرف می چینیم کمی هم پسته چرخ کرده روی آن می دهیم .

منبع: iranvij.com

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 12
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 106
  • آی پی دیروز : 454
  • بازدید امروز : 327
  • باردید دیروز : 1,826
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 3
  • بازدید هفته : 327
  • بازدید ماه : 5,750
  • بازدید سال : 107,874
  • بازدید کلی : 16,558,327
  • تبلیغات