loading...
آموزشی ها
شکیبا بازدید : 2859 سه شنبه 26 آذر 1392 نظرات (0)

آموزشی ها

خورش انار (ناردون) با مرغ غذای شب یلدای شمالی ها

مواد لازم:
 

 مرغ
 
۱ عدد



 پیاز درشت

 ۱ عدد
 


دانه انار تازه

۲ پیمانه



 رب گوجه فرنگی (اختیاری)
 
 1 قاشق غذاخوری
 


 نمک، فلفل ، زردچوبه، دارچین و روغن
 
 به مقدار لازم
 


طرز تهیه :
مرغ را کمی سرخ کرده و با ۲ لیوان آب به مدت ۱/۵ ساعت روی حرارت ملایم قرار داده تا بپزد.
پیاز را خرد کرده و در روغن طلایی می کنیم.
 

دانه های انار را در آن تفت می دهیم تا آب انار کشیده شده و خورشت به روغن بیفتد.
در صورت قرمز نبودن انارها رب گوجه را اضافه کرده، نمک و ادویه جات را داخل آن می ریزیم.
در کنار مرغ یا گوشت پخته شده قرار می دهیم.
 

توجه داشته باشید که تنها کمتر از یک پیمانه آب داخل خورش باقی مانده باشد.
خورشت را بدون گذاشتن درپوش قابلمه ( زیرا دانه های انار سفید خواهند شد) به مدت نیمساعت روی حرارت ملایم نگه می داریم تا اصطلاحاً جا افتاده و کاملاً به روغن بیفتد. غلظت خورش مانند فسنجان باشد.
در صورت تمایل می توانیم بادمجان های سرخ شده را هم در کنار آن قرار دهیم.
 
منبع : iranian.com.ua

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 11
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 89
  • آی پی دیروز : 454
  • بازدید امروز : 241
  • باردید دیروز : 1,826
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 3
  • بازدید هفته : 241
  • بازدید ماه : 5,664
  • بازدید سال : 107,788
  • بازدید کلی : 16,558,241
  • تبلیغات