loading...

آموزشی ها

انواع کتلت

طرز تهیه کتلت مرغ و هویج

پیمان بازدید : 6052 یکشنبه 14 آبان 1391 نظرات (0)

آموزشی ها

 

مواد لازم برای (برای 4 نفر): 

گوشت مرغ : 400 گرم 

لپه : دو سوم لیوان

 

تخم‌مرغ : 1 عدد

 

هویج رنده شده : نصف لیوان

 

گشنیز تازه : 1 لیوان

 

گوجه فرنگی متوسط : 4 عدد    

    

پیاز متوسط : 1 عدد متوسط 

 

نمك، فلفل سیاه و زردچوبه : به میزان دلخواه

 

روغن مخصوص سرخ کردنی : 5 قاشق مرباخوری

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 174
  • آی پی دیروز : 122
  • بازدید امروز : 530
  • باردید دیروز : 244
  • گوگل امروز : 5
  • گوگل دیروز : 6
  • بازدید هفته : 2,477
  • بازدید ماه : 774
  • بازدید سال : 396,313
  • بازدید کلی : 15,970,587
  • تبلیغات