loading...

آموزشی ها

روش تهیه سوپ بادمجانمواد لازم :  بادمجان  چهار عدد  كره  سه قاشق غذاخوري  زنجبيل تازه  يك عدد  سيرخردشده  چهارحبه  پودر فلفل‌قرم

روش تهیه سوپ بادمجان

شکیبا بازدید : 2284 سه شنبه 20 فروردين 1392 نظرات (0)

آموزشی ها

روش تهیه سوپ بادمجان

مواد لازم :
 بادمجان  چهار عدد
 كره  سه قاشق غذاخوري
 زنجبيل تازه  يك عدد
 سيرخردشده  چهارحبه
 پودر فلفل‌قرمز تند  يك قاشق چايخوري
گوجه‌فرنگي دو عدد
آب چهار ليوان
پياز خرد شده يك عدد
نمك و پودرفلفل‌سياه به مقدار لازم


طرز تهیه طرز تهیه سوپ بادمجان :


بادمجان را به صورت راه ‌راه پوست كنده و خرد كنيد و با كره تفت دهيد، سپس، پياز و سير خرد شده را بيفزاييد و تفت دهيد تا مواد نرم شوند.

بعد، گوجه‌ فرنگي را رنده كنيد تا به صورت پوره درآيد و در قابلمه بريزيد و آب را هم بيفزاييد. آن‌گاه، بادمجان، سير و پياز تفت داده شده را به گوجه ‌فرنگي افزوده و پودر فلفل‌قرمز، سياه، نمك و زنجبيل رنده شده را اضافه كنيد و به مدت 20 دقيقه روي حرارت ملايم بگذاريد تا بادمجان‌ها كاملا بپزند.

مي‌توان در اين سوپ، از قارچ خرد شده نيز استفاده ‌كرد.

منبع : بیتوته

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 7
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 313
  • آی پی دیروز : 533
  • بازدید امروز : 718
  • باردید دیروز : 1,117
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 12
  • بازدید هفته : 8,393
  • بازدید ماه : 22,852
  • بازدید سال : 162,508
  • بازدید کلی : 15,736,782
  • تبلیغات