loading...

آموزشی ها

طرز تهیه آبگوشت سنتی  مواد لازم:     گوشت ماهيچه يا سردست با استخوان 750 گرم نخود و لوبياي چيتي يا سفيد 150 گرم به اندازه يک ليوان سرخالي پياز متوسط 2 تا 3 عد

طرز تهیه آبگوشت سنتی

محمد بازدید : 6124 شنبه 09 دي 1391 نظرات (0)

آموزشی هاطرز تهیه آبگوشت سنتی

 

مواد لازم:

 

 

گوشت ماهيچه يا سردست با استخوان
750 گرم
نخود و لوبياي چيتي يا سفيد
150 گرم به اندازه يک ليوان سرخالي
پياز متوسط
2 تا 3 عدد
سيب زميني کوچک
5 تا 6 عدد
زردچوبه يا رب گوجه فرنگي کمي
نمک و فلفل به اندازه کافي

 

 

طرز تهيه:

 

گوشت را تکه تکه مي کنيم و مي شوييم،پياز را خرد مي کنيم،نخود و لوبيا را مي شوييم و مي گذاريم با حرارت ملايم بپزد.

 

وقتي که گوشت،نخود و لوبيا کاملا پخته شدند،سيب زميني ها را پوست مي کنيم و به آنها اضافه مي کنيم.

 

کمي زردچوبه و يا يک قاشق رب گوجه فرنگي،و به اندازه کافي نمک و فلفل مي زنيم و مي گذاريم سيب زميني ها بپزد. پس از پختن تمام مواد،بايد در حدود 3 تا 4 ليوان آب در ظرف مانده باشد.

منبع: beytoote.com

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 5
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 47
  • آی پی دیروز : 238
  • بازدید امروز : 119
  • باردید دیروز : 513
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 2,399
  • بازدید ماه : 3,321
  • بازدید سال : 349,653
  • بازدید کلی : 15,923,927
  • تبلیغات