close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه سوپ جو

آموزشی ها

  طرز تهیه سوپ جو مواد لازم: ۱-جو پوست گرفته در حدود ۲/۱ پیمانه (۱۰۰گرم) ۲-آب گوشت بدون چربی پنج تا شش پیمانه ۳-هویج رنده شده دو تا سه قاشق سوپخوری ۴-خامه صد گرم ۵-سس سفید غلیظ دو پیمانه ۶-نمک و فلفل بقدر کافی   طرز تهیه: بهتر است جو را بعد از شستن یکی دو ساعت خیس کنیم تا زودتر بپزد…

banner
براي اطلاع از آپديت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

 

آموزشی ها

طرز تهیه سوپ جو

 مواد لازم:

۱-جو پوست گرفته

در حدود ۲/۱ پیمانه (۱۰۰گرم)

۲-آب گوشت بدون چربی

پنج تا شش پیمانه

۳-هویج رنده شده

دو تا سه قاشق سوپخوری

۴-خامه

صد گرم

۵-سس سفید غلیظ

دو پیمانه

۶-نمک و فلفل

بقدر کافی

 

طرز تهیه:

بهتر است جو را بعد از شستن یکی دو ساعت خیس کنیم تا زودتر بپزد بعد جو را با اب گوشت میگذاریم بپزد و کاملا لعاب بیندازد و هویج را اضافه می کنیم بعد از چند جوش که هویج پخته شد سس سفید را داخل سوپ میریزیم و میگذاریم سوپ اهسته بجوشد و کمی غلیظ شود سوپ را در سوپخوری میریزیم و خامه را روی ان میدهیم ممکن است کمی جعفری خرد کرده نیز روی سوپ بپاشیم.


راز و رمز ها

۱ ـ سوپ جو با آب مرغ خوشمزه تر می شود چون آب مرغ بی رنگ است برای سوپ سفید جو مناسب تر است.
هویج نگینی خرد شده برای سوپ مناسب تر است زیرا رنگ سوپ را سفیدتر نگه می دارد و زیباتر است.
۳ ـ جو حتما باید خوب بپزد و لعاب بیندازد.
۴ ـ شیررا گرم کنید چون اگر شیر سرد را در سوپ بریزید شیر می برد ولی وقتی حرارت آن با سوپ برابر باشد دیگر سوپ بریده و اصطلاحاً (بره بره ) نمی شود.
۵ـ برای غلیظ شدن سوپ می توانید ۲ قاشق سوپخوری آرد ذرت یا گندم را در یک دوم لیوان آب سرد حل کرده و به سوپ اضافه کنید.
۶ ـ از قرص عصاره ی مرغ نیز می توانید برای تهیه سوپ جو نیز استفاده کنید.
۷ ـ خامه را با کمی سوپ داغ مخلوط کرده و بعد به سوپ اضافه کنید.
۸ ـ جعفری را خیلی ریز کنید طوری که آب نیندازد سپس روی سوپ بریزید.
۹ ـ چربی آب گوشت یا مرغ را بعد از سرد کردن در یخچال از آن جدا کنید.
۱۰ ـ برای نگهداری جو پخته می توانید آن را در بسته های کوچک در فریزر نگهداری کنید تا پختن سوپ زمان کمتری بگیرد.


انواع سوپ جو

۱ ـ سوپ جو با گوشت سرگنجشکی (قلقلی) همراه با مخلوط شیر ، جعفری و گشنیز
۲ ـ جو با گوشت سرگنجشکی یا رب گوجه فرنگی و مقداری برگ چغندر ریز شده
۳ـ جو با آب مرغ یا گوشت و چغندر و هویج نگینی خرد شده و کمی جعفری
۴ ـ جو همراه با لوبیا سبز ریز شده ، هویج نگینی خرد شده و گوجه فرنگی بدون پوست رنده شده
۵ ـ جو همراه با تره فرنگی ، خامه و زرده تخم مرغ
۶ ـ جو همراه با عدس ، رب گوجه فرنگی ، هویج نگینی خرد شده و آب مرغ کم چربی یا بدون چربی
۷ ـ جو همراه با لوبیا چیتی که از قبل خیس کرده ، جوشانیده و آب آن را دور ریخته اید اصطلاحا (لوبیا چیتی سفید شده) همراه با هویج و آب گوشت
۸ ـ جو یا کرفس و هویج نگینی خرد شده همراه با ماست چکیده
۹ ـ جو و گندم خیس شده به نسبت مساوی و هویج ، جعفری و گوجه فرنگی بدون پوست رنده شده (یا رب گوجه فرنگی) همراه با آب گوشت یا مرغ
۱۰ ـ جو همراه با ورمیشل ، هویج ، سیب زمینی ، گوجه فرنگی ، نعنا و ترخون
۱۱ ـ جو همراه با آب گوشت یا مرغ ، شلغم و هویج نگینی شده و اسفناج ریز شده
۱۲ ـ جو همراه با فلفل دلمه ای ریز شده (رنگی و سبز) و آب گوشت یا مرغ
۱۳ ـ جو همراه با آب گوشت یا مرغ ، هویج و برای روی سوپ پنیر تبریز و جعفری خرد شده
۱۴ ـ جو همراه با آب گوشت یا مرغ و ۳ عدد پیاز درشت خلالی شده
۱۵ ـ جو همراه با آب گوشت ، سیر ، گشنیز ، گوجه فرنگی بدون پوست رنده شده
۱۶ ـ جو همراه با آب گوشت یا مرغ ، قارچ ورقه شده ، سیب زمینی ترشی و هویج نگینی خرد شده ، شیر ، گوجه فرنگی رنده شده
۱۷ ـ جو همراه با آب گوشت ، زرشک و سیب زمینی
۱۸ ـ جو همراه با آب گوشت یا مرغ ، هویج ، گوشت یا مرغ پخته رشته شده و رب گوجه فرنگی
۱۹ ـ جو همراه با جگر و سنگدان مرغ ، هویج ، رب گوجه فرنگی و کمی جعفری
۲۰ ـ جو همراه با آب گوشت یا مرغ ، هویج ، کاهو یک سانتی خرد شده

منبع: iranvij.ir


:: امتياز: نتيجه : 3 امتياز توسط 6 نفر مجموع امتياز : 51

:: بازديد : 4573
:: برچسب ها : جو , سوپ جو , جو همراه با تره فرنگي , خامه و زرده تخم مرغ , جو همراه با جگر و سنگدان مرغ , هويج , رب گوجه فرنگي و كمي جعفري , جو همراه با عدس , رب گوجه فرنگي , هويج نگيني خرد شده و آب مرغ كم چربي يا بدون چربي , جو همراه با فلفل دلمه اي ريز شده (رنگي و سبز) و آب گوشت يا مرغ , جو همراه با لوبيا سبز ريز شده , هويج نگيني خرد شده و گوجه فرنگي بدون پوست رنده شده , جو همراه با لوبيا چيتي كه از قبل خيس كرده , جوشانيده و آب آن را دور ريخته ايد اصطلاحا (لوبيا چيتي سفيد شده) همراه با هويج و آب گوشت , جو همراه با ورميشل , سيب زميني , گوجه فرنگي , نعنا و ترخون , جو و گندم خيس شده به نسبت مساوي و هويج ,

:: ارسال شده در: آشپزی , انواع سوپ ,
:: مطالب مرتبط: روش پخت کباب سبزیجات , روش پخت دلمه مرغ , روش پخت لازانیای نخود سبز , روش پخت مرغ ذغالی , روش پخت کیک انار , روش پخت انار پلو برای شب یلدا , خورش انار (ناردون) با مرغ غذای شب یلدای شمالی ها , دو پیشنهاد برای شام شب یلدا , روش تهیه سس سیب , روش تهیه ترشی ازگیل ,
نويسنده : محمد
تاريخ : [چهارشنبه 15 آذر 1391 ] [ 8:5]
ارسال نظر براي اين مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
آخرين مطالب ارسالي
? زخم سینه در دوران شیردهی تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? بایدها و نبایدهای دعوای زناشویی تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? رنگ سال 2014 تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? لطفا این پنج جمله را به مجردها نگویید!!! تاريخ : جمعه 18 بهمن 1392
? سوزش ادرار در زنان تاريخ : جمعه 18 بهمن 1392
? پیامک روز ولنتاین تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? راه های افزایش انگیزه تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? مزوتراپی صورت تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? نحوه تمیز کردن گل مصنوعی تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? با این قوانین مد ، خوش تیپ باشیم تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
user
progress عضو شويد

نام کاربری :
رمز عبور :

progress فراموشي رمز عبور؟

progress عضويت سريع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
ورزشی
آشپزی
هنری
کودکان و کودک داری
خانه داری
خانواده و ازدواج
سلامت و رِژیم
روانشناسی
اطلاعات عمومی
کامپیوتر
دین و معارف
آرایش و زیبایی
فروشگاه
easymoblog آمار مطالب
» کل مطالب : 1131
» کل نظرات : 496
stat آمار کاربران
» افراد آنلاين : 11
» تعداد اعضا : 528

onlineuser کاربران آنلاين

servertime آمار بازديد
» بازديد امروز : 3,906
» بارديد ديروز : 13,942
» ورودي گوگل امروز : 4
» ورودي گوگل ديروز : 37
» بازديد هفته : 61,029
» بازديد ماه : 237,777
» بازديد سال : 538,456
» بازديد کلي : 12,090,265