loading...

آموزشی ها

مواد لازم و طرز تهیه مرغ بریان با استفاده از فر را می توانید در ادامه ی مطلب مشاهده فرمایید.موادلازم: مرغ = یک عدد درسته آب غوره روغن زيتون نمك فلفل پياز فلفل دلمه گوجه فرنگي     طرز

طرز تهیه مرغ سوغاری با استفاده از فر

محمد بازدید : 35566 سه شنبه 30 آبان 1391 نظرات (0)

آموزشی هامواد لازم و طرز تهیه مرغ بریان با استفاده از فر را می توانید در ادامه ی مطلب مشاهده فرمایید.

موادلازم:
مرغ = یک عدد درسته
آب غوره
روغن زيتون
نمك فلفل
پياز
فلفل دلمه
گوجه فرنگي

 

 



طرزتهیه:
ابتدا مرغ را شسته به مدت نيم ساعت در آب ولرم ميذاريم.با اينكار خونابه مرغ خارج ميشه.بهتره از مرغ كوچك كه چربي كمتري هم زير پوست دارن استفاده كنيد.مرغ زربال يا سبز عاليه.بعد مرغ را با نمك نسبتاً زياد كاملاً آغشته كنيد و در سالاد پياز،فلفل دلمه،گوجه فرنگى و روغن زيتون بودار بخوابانيد.بعد از يك ساعت آبغوره را اضافه كنيد. براي اينكار مرغ و سالاد را در ظرف گود ريخته و در آبغوره فراوان غرق كنيد.محشر ميشه!!!!بذاريد چند ساعت در آبغوره بماند تا خوب مزه دار بشه.هر از گاهي مرغ را برگردانده و با قاشق داخل مرغ را هم بي نسيب نذارين!!!!خوب حالا مرغ را در ظرف عميق مخصوص فر قرار دهيد و روي آن را با آلومينيوم فويل كاملا بپوشانيد. فر را تا دماي ٢٢٠ درجه گرم كرده و مرغ را يكساعت و نيم بدون گريل بپزيد. سپس فويل را برداشته و ٢٠ دقيقه بدون فويل با دماي ٢٥٠ درجه بپزيد تا آب مرغ ته ظرف حسابي غليظ و روي مرغ برشته شود.با سليقه خود تزيين كنيد،
نوش جان

منبع: ashpazonline.com

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 145
  • آی پی دیروز : 486
  • بازدید امروز : 244
  • باردید دیروز : 1,320
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 3
  • بازدید هفته : 244
  • بازدید ماه : 23,698
  • بازدید سال : 163,354
  • بازدید کلی : 15,737,628
  • تبلیغات