آموزشی ها

مواد لازم:گوشت چرخ کرده : 2 پیالهپیاز رنده شده مقداریلپه نیم پز شده 5/2 تا 3 پیالهتره و مرزه خشک شده 2 تا 5/2 پیاله(میتوان داز شوید هم بجای تره و مرزه استفاده کرد)برنج ایرانی شسته شده و خیس خورده : 2 پیالهنمک و فلفل و زردچوبهماست چکیده ترش 4 یا 5 قاشقبرگ گل محمدی خشک برا ی عطر و بوی بیشترمقداریدلمه برگ مو,طرز تهیه دلمه برگ مو,آموزش طرز تهیه دلمه برگ مو,آشنایی با روش طرز تهیه دلمه برگ مو,غذای محلی آذربایجان,غذاهای آذربایجان,غذای آذربایجانی,طرز تهیه غذای آذربایجانی,طرز تهیه غذای محلی آذربایجان,غذای…

banner
براي اطلاع از آپديت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

آموزشی ها

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده : 2 پیاله
پیاز رنده شده مقداری
لپه نیم پز شده 5/2 تا 3 پیاله
تره و مرزه خشک شده 2 تا 5/2 پیاله(میتوان داز شوید هم بجای تره و مرزه استفاده کرد)
برنج ایرانی شسته شده و خیس خورده : 2 پیاله
نمک و فلفل و زردچوبه
ماست چکیده ترش 4 یا 5 قاشق
برگ گل محمدی خشک برا ی عطر و بوی بیشترمقداری

طرز تهیه:
ابتدا تقریبا دو پیاله گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و پیاز نگینی خرد شده سرخ میکنیم. لپه های نیم پز شده و سبزیجات و برنج و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و هم میزنیم. بعد مقداری گل محمدی اضافه میکنیم تا بیشتر معطر شود. در نهایت ماست چکیده ترش را اضافه کرده و کمی هم روغن به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم. وقتی مواد بخوبی با هم مخلوط شد به قاشق چایخوری اندکی داخل برک مو قرار داده و به طریقی که در عکسها مشاهده میکنید دلمه را میپیچیم. بعد روی دلمه ها بشقاب کوچکی قرار میدهیم تا هنگتم پجت از هم باز نشوند. سپس آب را روی دلمه ها اضافه میکنیم. با حرارت کم حدود نیم ساعت میپزیم.بعد از اتمام پخت، دلمه ها را داخل دیسی کشیده و روی آن را با مخلوط زرشک و پیاز داغ تزیین میکنیم. میتوانید به دلخواه برای ترش مزه شدن دلمه خها مقداری گوجه سبز روی بشقابی که روی دلمه ها قرار میدهید بریزید و در تزیین هم از آن کمک بگیرید.

منبع : اشپزانلاین

 

 


:: امتياز: نتيجه : 1 امتياز توسط 1 نفر مجموع امتياز : 22

:: بازديد : 3603
:: برچسب ها : دلمه برگ مو , طرز تهیه دلمه برگ مو , آموزش طرز تهیه دلمه برگ مو , آشنایی با روش طرز تهیه دلمه برگ مو , غذای محلی آذربایجان , غذاهای آذربایجان , غذای آذربایجانی , طرز تهیه غذای آذربایجانی , طرز تهیه غذای محلی آذربایجان , غذای ایرانی , طرز تهیه غذای ایرانی , طرز تهیه غذای محلی ایرانی , طرز تهیه غذای محلی ,

:: ارسال شده در: انواع دلمه ,
نويسنده : پیمان
تاريخ : [سه شنبه 02 آبان 1391 ] [ 2:6]
ارسال نظر براي اين مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
آخرين مطالب ارسالي
? زخم سینه در دوران شیردهی تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? بایدها و نبایدهای دعوای زناشویی تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? رنگ سال 2014 تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? لطفا این پنج جمله را به مجردها نگویید!!! تاريخ : جمعه 18 بهمن 1392
? سوزش ادرار در زنان تاريخ : جمعه 18 بهمن 1392
? پیامک روز ولنتاین تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? راه های افزایش انگیزه تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? مزوتراپی صورت تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? نحوه تمیز کردن گل مصنوعی تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? با این قوانین مد ، خوش تیپ باشیم تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
user
progress عضو شويد

نام کاربری :
رمز عبور :

progress فراموشي رمز عبور؟

progress عضويت سريع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
ورزشی
آشپزی
هنری
کودکان و کودک داری
خانه داری
خانواده و ازدواج
سلامت و رِژیم
روانشناسی
اطلاعات عمومی
کامپیوتر
دین و معارف
آرایش و زیبایی
فروشگاه
easymoblog آمار مطالب
» کل مطالب : 1131
» کل نظرات : 496
stat آمار کاربران
» افراد آنلاين : 2
» تعداد اعضا : 528

onlineuser کاربران آنلاين

servertime آمار بازديد
» بازديد امروز : 741
» بارديد ديروز : 2,103
» ورودي گوگل امروز : 8
» ورودي گوگل ديروز : 4
» بازديد هفته : 19,109
» بازديد ماه : 112,429
» بازديد سال : 973,025
» بازديد کلي : 14,872,523