loading...
آموزشی ها
شکیبا بازدید : 3200 سه شنبه 08 بهمن 1392 نظرات (0)

\"آموزشی

روش پخت دلمه مرغ

مواد لازم :

 سینه مرغ  2 عدد


 تخم مرغ  یک عدد


 کره  80 گرم


 پنیر چدار  200 گرم


 هویج  متوسط 4 عدد 


آرد سفید یک لیوان


روغن، نمک و فلفل به میزان لازم 


طرز تهیه :
گوشت مرغ را روی یک تخته باز کرده و با یک وسیله مثل بیفتک‌ کوب به آن ضربه وارد کنید تا گوشت‌ها پهن و نازک شود، اما به اندازه‌ای که گوشت پاره نشود.
هر سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید و از وسط برش بزنید.


روی تکه‌های مرغ را مقداری نمک، فلفل و کره بمالید.
هویج را بپزید و آن را لابه‌لای سینه مرغ که پهن شده است، بگذارید و روی آن را پنیر رنده‌ شده بریزید و آن را مانند دلمه برگ مو بپیچید.
هر دلمه را در آرد و سپس تخم‌ مرغ زده شده و پنیر بغلتانید و در نهایت دلمه‌های آماده شده را در روغن فراوان سرخ کنید.


بعد از سرخ شدن، دلمه‌ها را در ظرف مناسب بچینید و اطراف آن را با زیتون و سبزیجات بخارپز و کمی سس کچاپ تند تزئین کنید.

منبع : چهاردیواری جام جم

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 15
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 506
  • آی پی دیروز : 524
  • بازدید امروز : 1,578
  • باردید دیروز : 1,998
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 3,576
  • بازدید ماه : 87,404
  • بازدید سال : 319,631
  • بازدید کلی : 16,770,084
  • تبلیغات