براي اطلاع از آپديت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به
ايميل شما ارسال شود
 لطفا صبر کنید ...
|
|

روش پخت سوفله مرغ و هویج مواد لازم :
سینه مرغ 1 عدد
هویج متوسط 3 الی 4 عدد
جعفری خرد شده 3 قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای 1 عدد
پنیر رنده شده به میزان لازم
تخم مرغ 4 عدد
سس بشامل 1 لیوان
* سس بشامل 1 لیوان : ( 1 لیوان شیر ، 1 عدد پیاز ، 1 قاشق کره ، 1 قاشق غذا خوری آرد ،نمک و فلفل)
طرز تهیه : قبل از هر كاري سينه مرغ را قيمه كرده ويا درسته بپزيد و بعد از هم باز كنيد و براي مزه دار شدن آن از پياز و نمك و فلفل و يك قطعه دارچين استفاده كنيد و در پايان پخت دارچين را دور بيندازيد.
درزمانيكه مرغ در حال پختن است هويج خلال شده را با نمك بپزيد و در ضمن آن سس را تهيه كنيد .
براي تهيه سس اول پياز را خيلي ريز رنده كنيد و با كره كمي تفت دهيد و بعد آرد و نمك وفلفل را اضافه كنيد و دوباره كمي تفت بدهيد و بعد شير را آرام آرام اضافه كرده و مدام هم بزنيد وقتي سس قوام لازم را پيدا كرد شعله را خاموش كنيد. جعفري را هم ريز كنيد و فلفل را هم به اندازه يك حبه قند ريز كنيد .
بعد از اتمام اين كارها فر را روشن كرده و روي آخرين درجه بگذاريد و بعد از دو يا سه دقيقه روي درجه (350 فارنهايت ) يا (180درجه سانتيگراد ) ويا در فر هايي كه شماره دارند روي شماره 4 تنظيم كنيد .چون اكثر دوستان در مورددرجه فر سوال ميكنند همه را نوشتم تا ابهامي نباشد .
بعد از انجام كارهاي فوق نوبت تخم مرغهاست كه دانه دانه بشكنيد و بعد سفيده و زرده را از هم جدا كنيد و در دو ظرف جداگانه آنها را خوب بزنيد طوري كه زرده كاملاً رنگ روشن به خود بگيرد و سفيده هم مثل پنبه و سبك شود و زمانيكه همزن را از آن خارج ميكنيد از همزن نريزد .
ظرف پيركسي را چرب و كمي پنير رنده شده بريزيد.
مواد را با سس مخلوط كنيد و بعد زرده اضافه كنيد و به هم بزنيد و در آخر سفيده را اضافه كنيد و آرام آرام هم بزنيد و در ظرف پيركس ريخته و سطح آنرا صاف كنيد و پنير رنده شده روي سطح سوفله بريزدو در فر روي پنجره اول بگذاريد . نيم الي سه ربع ساعت براي پخت كافيست روي سوفله كه طلايي شد نشان دهنده اين است كه سوفله آماده است .
اگر دوست داشتيد روي سوفله را تزيين كنيد.
منبع :بیتوته
:: امتياز: |
|
نتيجه : 5 امتياز توسط 5 نفر
مجموع امتياز : 10 |
|
:: بازديد : 2618
:: برچسب ها :
سوفله مرغ و هویج
,
سوفله مرغ و هويج
,
طرز تهیه سوفله مرغ و هويج
,
پخت انواع سوفله
,
مواد لازم برای سوفله مرغ
,
نحوه پخت سوفله
,
درست کردن سوفله
,
سایت آشپزی
,
آموزش آشپزی
,
تزیین سوفله
,
سوفله
,
روش پخت سوفله
,
:: ارسال شده در:
آشپزی ,
غذا با مرغ ,
:: مطالب مرتبط:
روش پخت کباب سبزیجات ,
روش پخت دلمه مرغ ,
روش پخت لازانیای نخود سبز ,
روش پخت مرغ ذغالی ,
روش پخت کیک انار ,
روش پخت انار پلو برای شب یلدا ,
خورش انار (ناردون) با مرغ غذای شب یلدای شمالی ها ,
دو پیشنهاد برای شام شب یلدا ,
روش تهیه سس سیب ,
روش تهیه ترشی ازگیل ,
نويسنده : شکیبا
تاريخ : [چهارشنبه 23 مرداد 1392 ] [ 16:39]
|
|
? زخم سینه در دوران شیردهی تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? بایدها و نبایدهای دعوای زناشویی تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? رنگ سال 2014 تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? لطفا این پنج جمله را به مجردها نگویید!!! تاريخ : جمعه 18 بهمن 1392
? سوزش ادرار در زنان تاريخ : جمعه 18 بهمن 1392
? پیامک روز ولنتاین تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? راه های افزایش انگیزه تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? مزوتراپی صورت تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? نحوه تمیز کردن گل مصنوعی تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? با این قوانین مد ، خوش تیپ باشیم تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
|
|
|
|
|
|
آمار مطالب
» کل مطالب : 1131
» کل نظرات : 496
آمار کاربران
» افراد آنلاين : 2
» تعداد اعضا : 528
کاربران آنلاين
آمار بازديد
» بازديد امروز : 139
» بارديد ديروز : 1,298
» ورودي گوگل امروز : 8
» ورودي گوگل ديروز : 4
» بازديد هفته : 3,262
» بازديد ماه : 31,186
» بازديد سال : 166,034
» بازديد کلي : 15,233,141
|
|